2777
2789

سلام من شش هفته و 3 روزم بود رفتم سونو و crl تو اون هفته 6 بوده میشه بگیدبرای شما در اولین بارداری چند بوده؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست این؟؟

گفتن اندازه نشیمنگاه جنین ک تو سونوی اول خیلی مهمه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
من ۷ هفته و سه روز که بودم ۱۱ میلی متر

دکتر ب من نگفت کمه ولی هر جا اطلاعاتی خوندم نوشته بود کمه برا همین نگران شدم.

اولی هشت هفته۲.۱۱cm دونی دوازده هفته۵۸.۴۱mmهست

مطمئنید یازده سانتی مترررر؟؟؟اخه خیلی زیاده واسه هشت هفته.منظورتون 11میلی متره؟

دکتر ب من نگفت کمه ولی هر جا اطلاعاتی خوندم نوشته بود کمه برا همین نگران شدم.

نه نگران نباش اگه مشکلی بود میگفت بعدم هفته به هفته سریع رشد میکنه عزیزم

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

هفته 12،crl66mm   nt2

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
آره عکسشم هست

به نظرتون دوباره برم سونو؟یا بمونم هفته 13 برم؟

نه نگران نباش اگه مشکلی بود میگفت بعدم هفته به هفته سریع رشد میکنه عزیزم

باشه پس خیالم راحت شد مرسی دوست عزیز

این هشت هفتمه

اهان 20 میلیمتره تو هشت هفته و 4 روزت.مرسی که عکستو فرستادی.