2777
2789
عنوان

سرخپوست یا شبی که ماه کامل شد؟

189 بازدید | 11 پست

سلام. دوستان به نظرتون کدوم رو بینم؟ بچه هم همرام نیست واسه همین محدودیت سنی ندارم😁

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا دوستان بگید فیلمایی که الان اکران هستن کدوم اررش دیدن داره و یه خلاصه اولیه ازشون بگید که بشه فهمیده با سلیقه جور هست یا نه❤❤

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

من سرخپوستو پریروز تو سینما دیدم با شوهرم. من که دوس نداشتم زیاد. هرچند به لحاظ تصویری قشنگ بود. ولی داستانش فراز و فرود زیادی نداشت. پریناز ایزدیار هم نقشش خیلی بیخودی بود. همش میدوید دنبال نوید محمدزاده تو فیلم

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.

هیچکدوم. فقط بازیگریشون خوب بود. اصلا جالب نیستن 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...