2777
2789
عنوان

مکان های دیدنی استان گیلان

6093 بازدید | 39 پست

سلام دوستای خوشگل گیلانی ، کدوم یکی از شهرای ساحلی گیلان خوشگلتره بریم واسه مسافرت؟

بازار خوب کجا بریم ؟

مکان های دیدنیش؟

غذا و سوغاتی؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

برو امامزاده گلسار

من باشم میرم رشت ساکن میشم

از اونجا هر روز میرم یه سمتی 

یه روز میرم لاهیجان

یه روز میرم رامسر

یه روز میرم ماسوله

ما گاهی بیکار بودیم میرفتیم نمک ابرود نهار میخوردیم بر میگشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیلان ک دریا نداره...ولی قلعه رود خان برین جای قشنگیه...ماسوله ...اسالم خلخال...

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
گیلان ک دریا نداره...ولی قلعه رود خان برین جای قشنگیه...ماسوله ...اسالم خلخال...

دریا نداره؟؟؟

انزلی و کیاشهر چی ان پس

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».