2777
2789

میدونم تکراریه ولی خب بازم اگ چیزه جدیدی دارید بگید از شوهرو خانواده و عمه و دایی و خالی تا......هرچی که یادتون میاد

اول خودم

😂😂

زنگ ددم واسه لیزر گفتم ببخشید میخوام بدنمو لیزر کنم گفت کدوم ناحیه .من فکر کردن میگه کدوم ناحیه استان هستین گفتم استان فارس ناحیه شیراز😂

منشی غش کرده بود گفت منظورم کدوم قسمت بدنته.

ناحیه منوعه یا دستو پاتو .من همچنان گوشی رو گاز میزدم بعد گفت خب فردا شیو کن بیا.

بعد من نمیدونستم شیو ینی چی رفتم از بابام پرسیدم بابا شیو ینی چی.بابامم نمیدونست گفت از کجا شنیدی گفتم تو کتاب نوشته بود گفت اشتباه میکنی دخترم اون شیوع هست حتما نوشته بوده شیوع بیماری اشتباه خوندی.دیگه منم خجالت میکشیدم و هیچی نگفنم بعد یکم فکر کردم گفتم حتما منظور اینه که یکمی کوتاهش کن بعد زنگ زدم باز به همچن مرکز گفتم ببخشید من چقد شیو کنم یه سانت خوبه .منشی گفت مگه چندسانته گفتم هیچی همین امروز اصلاح کردم میخچام بزارم یه سانت بشه که شیو بشه .منشی قطع کرد و من تو افق محوو شدم😑🚶🌋

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا اینکه رفته بودیم سر زمین من خیلی ادعام میشد و داشتم بدو بدو میرفتم اب بیارم که بگم من خیلی زرنگم جلو شوهرم یه قسمت زمینو اب داده بودن روش خشک بود فقط پا گذاشتم تا مچ پام رفت داخل و گیر کرده بودم شوهرمو باباش درم اوردن دمپاییمم به زور کشیدن بیرون.با بیل

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
چند سالت یود مگه ؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نامزدی بودم ۱۶

وایبی😂😂😂😂😂 دوستم رفت پیش یه خانومی اسمش میترا خانوم بود برابختش دعاکنه براش دعانوشت ازهفته پیش هرروز خواستگارداره بعد من توچت توگروه بودیم اومدم بنویسم میتراخانون کارخودشو کرد....یادم رفت کارشو بنویسم نوشتم میترا خودشو کرد دیگه انفد بهم خندیدن خودمم یادش میاعتم خنده ام میگیره😂😂

وای خدا، مگه چند سانته🤣😂

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
هر وقت معنی چیزی نفهمیدی سریع برو گوگل میفهمی معنی چی علم‌پیشرفت کرده😂😂😂😂😂😂

نامزدی بودم اصلا تو این چیزا نبودم زیاد فقط واتساپ داشتم.

وایبی😂😂😂😂😂 دوستم رفت پیش یه خانومی اسمش میترا خانوم بود برابختش دعاکنه براش دعانوشت ازهفته پیش ...

😂😂امان از این اشتباه های تایپی

چند شب پیش مهممون داشتیم شوهرم آهنگ گذاشت گفت بچه هاچراغاروخاموش کنم خجالت نکشیم همه باهم بخونیم یهو منم از دهنم پرید بگم آره چراغ خاموش راه بندازیم ولی از قانون 3ثانیه آبرومو خرید