2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی رفلاکسی داشتن بیان

37107 بازدید | 28 پست

چیکارا کردین که خوب شد؟ چند ماهگی شروع شد و چندماهگی تموم شد؟ دارو چی استفاده کردین؟ دکترش نکسیوم داده آخه میترسم این داروهای شیمیایی ضرر داشته باشه. گریپ واتر تاثیری داره یا نه؟

یا رفیق من لا رفیق له 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم از تولدش داشت و به هفته بستری شد.نه دارو ندادم و فقط شیب دار خوابوندم و مراعات غذایی و یک ساعت بعد شیر نخوابوندمش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
از بدو تولد اول دکتر بهش رانتیدین و قرص داد ۴ ماهگی بعش پدی لاکت دادم یک ماهه خوب شد

من پدی لاکت میدادم ولی احساس کردم هیچ تاثیری نداره دیگه ندادم. هر ۸ ساعت ۵ قطره میدادی عزیزم؟

یا رفیق من لا رفیق له 

نکسیوم نخوره بالا میاره   و میره تو مری و میشه آسم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

سلام عزیزم مال من حدود نه ماهگی خوب شد. شیر خشک مخصوص رفلاکس میدادم. زیر تشکش رو بلند کرده بودم که سرش بالاتر بمونه. بعد از شیر دادن یه ربع تا بیست دقیقه عمودی بغلش میکردم. رانبتیدین هم تا نه ماهگی هر روز خورد اما داروهای سنگین تر ندادم. چندین جا دکتر بردم یکیشون یه شربت داد که خیلی به سختی از شهر دیگه خریدیم اما بعد یه دکتر دیگه گفت ندی بهتره ندادم. با همونکارا خوب شد خدا رو شکر. اما رفلاکس رو حتما خیلی رعابت کن اگه توی نوزادی خوب نشه عوارضش خیلی می مونه برای بعدها مشکلات دیگه پیدا میکنه مثل التهاب معده که خیلی مزمن و ازار دهنده هست.

پسرم از تولدش داشت و به هفته بستری شد.نه دارو ندادم و فقط شیب دار خوابوندم و مراعات غذایی و یک ساعت ...

من همه اینا رو مراعات میکنم. بعد شیر که میزارم رو شونه ام آروق بزنه هر چی شیر خورده بالا میاره☹☹

یا رفیق من لا رفیق له 
من پدی لاکت میدادم ولی احساس کردم هیچ تاثیری نداره دیگه ندادم. هر ۸ ساعت ۵ قطره میدادی عزیزم؟

یادم نمیاد متاسفانه از دکتر داروخانه بپرس

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳