2777
2789

سلام بچه ها من هفت ساله ازدواج کردم ۴ ماهه اقدامم البته توی این هفت سال هیچوقت جلوگیری نکردم ای بارداری و شوهرم سالمه خودم تخمدانم پلی کیستیک دکترم گفت اگه خیلی اذیت میشی برای بچه بیا این ماه ای یو ای کنم برات ولی شوهرم میگه من فقط یه بار خرج میکنم و دوقلو میخوام پس بهتره بری ای وی اف اگه بگیره که خوبه اگه هم نگرفت دیگه فقط دارو بخور که تنبلی تخمدانت بهتر بشه خودمون بچه دار میشیم بعدا، نظر شما چیه ؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه مارونکن من کردم نشد نابود شدم دیگ جرات پیدانکردم بعدسه سال برم برای انتقال

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

برو آی وی اف آی یو آی جوب نمیده درصد موفقعیتش کمه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

البته انشاالله ک مال شمامیگیره

قبلش برو طب سنتی رحمتو گرم کن بعداقدام کن برای ای وی اف

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

الکی چرا ivf یا iui کنی فکر کردی ivf خیلی راحته؟ برو دارودرمانی کن اگه بعد از یکسال نشد بعد اقدام کن واسه ivf .بعدشم به شوهرت بگو هیچ تضمینی نیست که بار اول بگیره اونم دوقلو

مشکل چیه که نشد  چند بار پانکجر شدی عزیزم ؟

4بار پانکجر شدم دکترا میگن عمق رحمت کوچیکه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
الکی چرا ivf یا iui کنی فکر کردی ivf خیلی راحته؟ برو دارودرمانی کن اگه بعد از یکسال نشد بعد اقدام کن ...

اره بهش گفتم گفت فقط ای وی اف اجازه میدم اگه هم نگیره فدای سرت 

انشاالله بحق حضرت معصومه  معجزه بشه برات ❤

مرسی فدات شم انشاالله توام زودی نی نی داربشی

میگی 7ساله جلوگیدی نداری 4ماهه اقدامی یعنی چی؟خب وقتی جلوگیری نداشتی یعنی 7سال اقدام بودی دیگه.iui ب ...

گلم فقط ۴ ماهه دارو مصرف میکنم میدونم هزینه ای وی اف خیلی بیشتره شوهرم میگه فقط بهت اجازه     ای وی اف میدم ای یو ای خیلی درصدش کمتره

انشاالله بحق حضرت معصومه  معجزه بشه برات ❤

ببخش شما کدوم شهری