نمیدونم اصلا چمه چند روزه دارم روانی میشم حالم از زندگی و همه چی بهم میخوره...الان دارم تایپ میکنم و گریه..دیگه نمیدونم با خودم چیکار کنم انقدرررر ک همش ب اتفاقای بد گذشته فکر میکنم من خیلی مشکلات داشتم ...تا چند وقت پیش همش باشوهرم دعوا میکردیم درسته الان خوب شدیم ولی هیچی یادم نمیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش ب حالت چ دل بزرگی داری امیدوارم روز ب روز اروم تر بشی من دنیارو خیلی جدی گرفتم انگار ک قراره تا ...
ن سخت نگیر دوست من دنیا دو روزه ارزش ناراحتی نداره که اومدیم فردا رفتیم حیف نیست از امروزمون استفاده نکرده باشیم هان همیشه بهترین لباسات بپوش بهترین عطرت بزن بهترین هات استفاده کن نگو فلان بلیز بزار باشه ی جا میرم میپوشم حالا ن الان بپوش
قبول دارم حرفتو ولی اخه پس خودم چجوری حال خودمو عوض کنم؟میتونم؟
اره فراموش کن گذشته بهش فکر نکن به چیزلی خوب فکر کن مثلا فکر کن امشب بگم شام بریم بیرون یا بد شام برین پاده روی یا کتاب بخون درس بخون مشغول شو وسط روز برا خودت سیب زمینی سرخ کن فیلمای طنز ببین