2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 70 پست
واقعا باید یه فکر اساسی کنم براخودم هربار تصمیم میگیرم ولی نمیشه 

اهیم خودت اذیت نکن دنبال شاد بود زندگی کن باوا بیخیال ادما گذشته گذشته رو بزار همون جا بمونه 

به خودت فکر کن به خودت برس دیونه ایی هم عصاب خودت خورد کنی هم عصاب اون خودت تو چشم شوهرت تلخ کنی  شاید چیزی نگه اما دل سرد میشه 

به روش نیار بزار خجالت بکشه روش تو رو خودت باز نکن  تا چیزی ندیدی قضاوت نکن خیلی وقتا سو تفاهم ...

درسته شایدم من اشتباه میکنم...دقیقا چون نمیدونم چیزی هست یا نه بیشتر اعصابم بهم میریزه

از خودشم ک چ مستقیم و غیرمستقیم میپرسم میگه نه

رفتارشم ک داره خوب میشه ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالت چ دل بزرگی داری امیدوارم روز ب روز اروم تر بشی من دنیارو خیلی جدی گرفتم انگار ک قراره تا ...

ن سخت نگیر دوست من دنیا دو روزه ارزش ناراحتی نداره که اومدیم فردا رفتیم حیف نیست از امروزمون استفاده نکرده باشیم هان همیشه بهترین لباسات بپوش بهترین عطرت بزن بهترین هات استفاده کن نگو فلان بلیز بزار باشه ی جا میرم میپوشم حالا ن الان بپوش 

اهیم خودت اذیت نکن دنبال شاد بود زندگی کن باوا بیخیال ادما گذشته گذشته رو بزار همون جا بمونه  ...

اره بااااید اروم بشم

ی چیز دیگه!

من همش فکر میکنم باید شوهرم منو اروم کنه انگار دیگه خودم نمیتونم خودمو اروم کنم همش منتظرم اون کاری کنه

شما چطور؟

اين حس ها مقطعيه هممون داشتيم 

گريه هاي شبانه هم كه توي خانما مرسومه 😉

خانمي توي يك ليوان آب سوره والعصر  بخون فوت كن و بخور

بهت آرامش ميده

كوتاهم هست 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
اره بااااید اروم بشم ی چیز دیگه! من همش فکر میکنم باید شوهرم منو اروم کنه انگار دیگه خودم نمیتونم ...

اون ناراحتی تو رو میبنه ناراحت میشه تا ی جایی ارومت میکنه بد خسته میشه دل سرد میشه اصلا ناراحتیت نشون اون نده بزار همیشه ی زن خنده رو ببینتت 

قبول دارم حرفتو ولی اخه پس خودم چجوری حال خودمو عوض کنم؟میتونم؟

اره فراموش کن گذشته بهش فکر نکن به چیزلی خوب فکر کن مثلا فکر کن امشب  بگم شام بریم بیرون یا بد شام برین پاده روی یا کتاب بخون درس بخون مشغول شو وسط روز برا خودت سیب زمینی سرخ کن فیلمای طنز ببین 

قربونت منم مثل خواهرت هر وقت خواستی بیا با هم حرف بزنیم 

عزیزیییی

زیر کولرم ولی بدنم انقد داغ کرده بود از شدت ناراحتی اما حرفات آرومم کرد 

از ته قلبم امیدوارم ب هرچی ک دوست داری برسی