2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 70 پست
برای چی عصبی شدی حیف نیست خنده هاتون با اخم عوض میکنین منو شوهرم ی زمان سر تخم مرغ درست کردن دعوامون ...

نمیدونم

خیلی باید تمرین کنم

احساس میکنم هیچی برام نمونده انگار زندگی کردن مال من نیس

من از دست خانوادم شوهر كردم حالام از دست شوهرم ميخوام برگردم پيش خانوادم كاملا خدا شير ابشو روي من ب ...

خب منم مشکل دارم خیییلی زیاد ولی فعلا مهمترینش همین حال نداشتنامه

نمیدونم باکی درددل کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباش همه همینن مگه فقط تو ما ها هم همینیم زندگی همه همین فکر کردی ما ها تو خونه هامون شوهرامون میزار ...

من فکر میکردم همه چی گل و بلبله ولی هییچی اونجور ک فکر میکررم نشد همه چی همینجوری مسخره پیش رفت

نمیدونم خیلی باید تمرین کنم احساس میکنم هیچی برام نمونده انگار زندگی کردن مال من نیس

چرا زندگی به این قشنگی شوهرت دوست داره کنارت مگه ادم از زندگی چی میخواد همین که ارامش داری بست دیگه همه دعوا مشگل دارن با فکرای بیخودی پوستت خراب میشه 

بخند به روی زندگی تا دنیا به روت بخنده 

گریه کن تا تنها گریه کنی 

من کتاب زیاد میخونم کتاب بگیر بخون کتاب شاد باش خیلی کمک میکنه 

اره میشه منم کینه ایم شدید هی یاد ادم میفته حرص میخوره  اما با حرص خوردن که درست نمیشه سعی کن ...

منم فکر میکنم زندگیم بدترین بوده

ی لحظه هایی بوده ک فقط شانس اوردم نمردم!

همه‌ی اینا همش جلو چشممن

چرا زندگی به این قشنگی شوهرت دوست داره کنارت مگه ادم از زندگی چی میخواد همین که ارامش داری بست دیگه ...

نه اینکه بیکارباشما دانشجوام ولی هممممه چی زندگیم شده فکر کردن ب رابطه منوشوهرم..انگار فقط همینه

وقتی کوچیکترین اتفاقی میفته انگار میمیرم و زنده میشم..چیکار کنم ک فقط ب این مورد فکر نکنم

من زمان نامزدیم شوهرم با دختر تو خونه گرفتم 

افسرده شدم قرص میخوردم خودکشی میکردم 

جایی رسید که میخواستن بستریم کنن میگفتن بمونه تو خونه خودش میکشه هی فکر میکردم فکر میکردم اون لحظه که تو خونه بود یادم میومد بد اخلاقی یایی که قبلش باهام کرده بود 

ی شب نشستم فکر کردم دیدم جز این که من دارم داغون میشم  پوستم داشت خراب میشد معدم درد میکرد استخونام از کم بود کلسیم درد میکرد غذا نمیخوردم دیدم دارم داغون میشم چه فایده گفتم ببخشم هم خودم راحت کن هم شوهرم بهش اس دادم  هر کاری با من کردی ببخشیدمت ایشالله موفق باشی 

نه اینکه بیکارباشما دانشجوام ولی هممممه چی زندگیم شده فکر کردن ب رابطه منوشوهرم..انگار فقط همینه وق ...

هر اتفاقی که میفته همون موقع حلش کن بگو ناراحت شدم  از دلت در بیاره درباره گذشت فکر نکن الان همه گذشته که میگذره تموم میشه تو تو اینه به خودت لبخند بزن اونم به تو لبخند میزنه تو بدترین دعوا ام کردی باهاش صبح به رو خودت نیار عادی باش اونم به رو خودش نمیاره تموم میشه حالا هی فکر کن که چی ؟؟

اخخخ چقد ناراحت شدم برات راستشو بگو الان حال دلت چطوره؟

فکر میکنم داغونم میکنه اما بخشیدم تا تموم شه تا اذیت نشم شوهرمم الان خوابیده بغلم بخشیدم خودم راحت کردم هنوز که ۵ سال از اون ماجرا میگذره رفیقاش تعریف میکنن میگن رضا برات مثل ابر بهار گریه میکرد 

باورت میشه اشک از گوشه چشمم راه افتاد 

من زمان نامزدیم شوهرم با دختر تو خونه گرفتم  افسرده شدم قرص میخوردم خودکشی میکردم  جایی ...

من چند بار تو گوشیش چیزای چرت و پرت دیدم بدجوری بهم ریختم ولی هربار با قاطعیت میگفت نه من ندیدم...واقعنم من مطمئن نبودم ک چیزی دیده یا نه ولی همیشه بنارو بر بدترین حالت میزارم

همین اواخرم ک یه عالمه تغییر کرده و کاملا مشخصه حتی نماز صبحاشم نمیزاره بگذره ولی توگوشیش ی چیز بد دیدم بهش گفتم و گفت مگه میشه من دارم ادم میشم !

شما بودی چیکارمیکردی؟

فکر میکنم داغونم میکنه اما بخشیدم تا تموم شه تا اذیت نشم شوهرمم الان خوابیده بغلم بخشیدم خودم راحت ک ...

خوش ب حالت چ دل بزرگی داری امیدوارم روز ب روز اروم تر بشی

من دنیارو خیلی جدی گرفتم انگار ک قراره تاهمیشه زنده بمونم

من چند بار تو گوشیش چیزای چرت و پرت دیدم بدجوری بهم ریختم ولی هربار با قاطعیت میگفت نه من ندیدم...وا ...

به روش نیار بزار خجالت بکشه روش تو رو خودت باز نکن 

تا چیزی ندیدی قضاوت نکن خیلی وقتا سو تفاهم پیش میاد باور کن 

امروز شوهرم با گوشی من زنگ زده بود به رفیقش بد رفیقش زنگ زد منم شماره نمیشناختم جواب دادم گفتم جانم عزیزم به نظرت زنش باید به خاطر ی سو تفاهم دعوا راه مینداخت یا دلخوری ایجاد میکرد ؟؟؟