2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بیاید تروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 70 پست
هیچی و همه چی واقعا انقد کوچیکن نمیتونم بگم مشکل اینه ک دوتامونم عصبی‌ایم

خوبه حالا مشكل نيس عصبي بودن درست ميشه منم خيلي اعصابم خورده تو زندگي دوس دارم برم يه دنياي ديگه ديگه نه خانوادمو دوس دارم نه اين زندگي رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت به اتفاقات تلخ گذشته برنگرد تاافکارت میخواد ب تلخی بچرخه بلندبلند توو دلت بگو من خوشبخترینم مهم حال منه نه گذشته ام..مهم آینده منه نه گذشته ام...

سعی کن باصدای درونت وانرژی مثبتی ک بخودت میدی تمام افکار گذشته رو محو کنی

هرچقدر بیشتر منفی گرا باشی وبخودت تلقین کنی ک خوب نیستی ناخواسته کسالت میادطرفت 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
ن عزیز این چ حرفی بمیرم چی .  همه ادما تو زندگیشون مشگل دارن همه مردا ام همینن  سعی کن ش ...

وقتی باهم خوبیم انگار هیییچکس تو دنیا ب اندازه ما خوشحال نیست ولی وقتی‌ام ک بدیم انقدر همه چی خراب میشه ک حالم از همه چی بهم میخوره

نمیدونم چراانقدر تو زندگی کردن شُلم

هیچی و همه چی واقعا انقد کوچیکن نمیتونم بگم مشکل اینه ک دوتامونم عصبی‌ایم

برای چی عصبی شدی حیف نیست خنده هاتون با اخم عوض میکنین منو شوهرم ی زمان سر تخم مرغ درست کردن دعوامون میشد اون داد من داد اصلا سر ی چیزایی که یادمون میفته میخندیم به خودموت  نشستیم فکر کردیم دیدیم واقعا ارزش نداشت  اون مرد کوتاه نمیاد تو یکم کوتاه بیا ۲ تا نفس عمیق بکش لبخند بزن بوسش کن ۳ بار این کار کنی خودش خجالت میکشه 

میخام برم تو کما تا همه چی خوب نشده بیدارنشم

من از دست خانوادم شوهر كردم حالام از دست شوهرم ميخوام برگردم پيش خانوادم كاملا خدا شير ابشو روي من باز كرده نميذاره ارامش داشته باشم همش مشكل پيش مياد برام 

وقتی باهم خوبیم انگار هیییچکس تو دنیا ب اندازه ما خوشحال نیست ولی وقتی‌ام ک بدیم انقدر همه چی خراب م ...

نباش همه همینن مگه فقط تو ما ها هم همینیم زندگی همه همین فکر کردی ما ها تو خونه هامون شوهرامون میزارن رو چشاشون ن والا 

هیچوقت به اتفاقات تلخ گذشته برنگرد تاافکارت میخواد ب تلخی بچرخه بلندبلند توو دلت بگو من خوشبخترینم م ...

دقیقا من خیلی منفی گرام

بارهاخواستم قوی باشم و مثبت ولی انگار اصلا نمیشه..من تو همه چی عالی بودم ولی این افکار مسخره منو خیییلی پایین کشیده دیگه هیچی نیستم

همین الانشم خوبیم ولی من هیچی یادم نمیره اخه مگه ادم انقد کینه ای میشه اه

اره میشه منم کینه ایم شدید هی یاد ادم میفته حرص میخوره 

اما با حرص خوردن که درست نمیشه سعی کن فراموش کنی سعی کن به چیزای دیگه فکر کنی به چیزای قشنگ من اگه زندگیم برات بگم خون گریه میکنی بعید میدونم از من بدتر باشی یا