2777
2789

حتما حداقل 3ماه قبل از بارداری فولیک اسید بخورید بعد ی چکاپ دندون پزشکی برید ک اپسه نداشته باشه دندوناتون یا عفونت لثه ای جیزی اینا مهمن بعد حتما ازمایش تیروئید قبل اقدام بدید اینم مهمه خیلی و کلا ی چکاپ کامل و ویزیت بشین ک عفونت وازینال نداشته باشین بعد اقدام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=95823545]ای جان دلممممم .. به خدا به زوودی به خواستت میرسی .. [/QUOT]واییی انشالله خدا بشنوه ...

شک نکن میشنوه و برآورده میشه .. به چیزای خوب فکر کن و پر از انرژی مثبت باش عزیزم ... 

اولین اقدام جدی برای بارداری حامله شدم    

وای یعنی همون ماه اول ایجونمممم 😍خداروشکر😍واییی خیلی خوب منم امید دارم همون ماه اول میشم انشالله برامم دعاکن خیلیی ازت ممنونم یجور بهم انرژی دادی 😊🤗😘

وای یعنی همون ماه اول ایجونمممم 😍خداروشکر😍واییی خیلی خوب منم امید دارم همون ماه اول میشم انشالله ب ...

انشالله.ببین همیشه مثبت فک کن میدونم گاهی سخته اما تلاشتو بکن چون هر جوری فک کنی همون اتفاق میافته پس مثبت اندیش باش

شک نکن میشنوه و برآورده میشه .. به چیزای خوب فکر کن و پر از انرژی مثبت باش عزیزم ... 

من بندر عباس هستم تنهام کسیو ندارم این موضوع پیش اومد داریم میریم تهران و بعد شمال پیش خانوادم که حالم بهترهشه امیدوارم تومسافرت بهترشمو باانرژی شروع کنم برای ماذرشدن انشالله

وای یعنی همون ماه اول ایجونمممم 😍خداروشکر😍واییی خیلی خوب منم امید دارم همون ماه اول میشم انشالله ب ...

بعله .. همون اقدام اول گرفت و به پسر آتیش پاره اومد بغلمون ... همیشه امیدوار باش و مطمین باش که به زودی مامان میشی   شایدم یه تیر و دو نشون شد و دو قلو باردار شدی انشاالله ... 

بعله .. همون اقدام اول گرفت و به پسر آتیش پاره اومد بغلمون ... همیشه امیدوار باش و مطمین باش که به ز ...

ایجون آره انشالله اتفاقا دوقلو داریم توخانواده شاید منم شدم😂😊😍

من بندر عباس هستم تنهام کسیو ندارم این موضوع پیش اومد داریم میریم تهران و بعد شمال پیش خانوادم که حا ...

کار خیلی خیلی خوبی کردی عزیزم و... حتمار عزیزانت حالت بهتر میشه و روحیه ات عالی تر   

دوستایی ک سقط کردین یه سوال بعد سقط دارو انتی بیوتیک استفاده کردین؟

دکتر بعد از کورتاژ به من آنتی بیوتیک داد چون جراحی حساب میشد .. بعد سقط طبیعی فکر نکنم نیاز باشه عزیزم