2777
2789
عنوان

امشب ديگه آمپر چسبدوندم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست

من به هیچ عنوان بچمو خونه قوم شوهر نمیفرستم حتی شب خوابیدن خونه مادرم که طبقه بالامه نمیفرستم خیلی به ندرت اگه مجبور بشم‌بچه دچار دوگانگی تربیتی میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان باید باید باید کمش کنی و هرجوری هست کمتر بذاری بره. چندسالشه پسرت؟

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
نزار بچه ازت جدا بخوابه تحت هیج شرایطی اجازه نده کسی تو تربیت بچه هات دخالت کنه...سعی کن بین بچه اات ...

بخدا  اينا همش بزور ميبرنش ميگن اين خوشگل تره بعد به دخترم همش تيكه ميندازن😡

ببخشید یعنی چی چیکار کنم مگه شما مادر اون بچه نیستی یه بار برای همیشه مخالفت خودتو با رفتارشون نشون بده چرا باید زودزود پسرتو ببرن خونشون مطمئن باش یه بار بد شدن بهتر از اینکه هر روز تو خودت عذاب بکشی 

سه سال و نيم

خب تا بیشتر و سخت تر نشده بیارش سمت خودت. پسر من سه سالشه دوساعتم نمیمونه جایی چجور دلت میاد اخه؟ سرگرمش کن ببرش پارک خرید و هرکاری میتونی بکن سختیش یک هفته یک ماهه ولی شدنیه به شرطی که شوهرت همراهت باشه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

اسی ابجیم از اول دخترشو گذاشت پیش مادرشوهرش الان بزرگ شده ب ابجیم.محل سگ.نمیده عمش بگه بمیر میمیره بگه بمون میمونه یعنی کل زندگیش با اوناست تربیت پوشش و خلاصه همه چیش شبیه اوناست.مادرشوهره منم میخاست همچین کاری کنه من ی جوری قاطی کردم براش ک حرات نکرد.امروز تاپیک زدم ک همه گفتن تو بدی و خق نداشتی ولی من دیدم عاقبت اینجور بچه های چند تربیتی و اجازه نمیدم بچم بدون من جایی بره

بخدا  اينا همش بزور ميبرنش ميگن اين خوشگل تره بعد به دخترم همش تيكه ميندازن😡

خدا شفاشون بدع اصلا اجازه نده باهاشون برخورد کن الان اعتماد بنفس دخترت از بین بره و دو روز دیگه نتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه شما مقصری هاا

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
خدا شفاشون بدع اصلا اجازه نده باهاشون برخورد کن الان اعتماد بنفس دخترت از بین بره و دو روز دیگه نتون ...

خدا لعنتشون كنه بچم ول نميكنن موهاش يلند شده نميزارن كوتاه كنيم ميگن قشنگه ميگم فردا كه از راه بدر اومد مياد ميندازينش سر من ك تو مقصري