2777
2789
عنوان

کسایی ک درمورد کم کاری تیروئید میدونن بهم کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 85 پست
اره راس میگی ب خدا.😢ب قران نت ادمو دیوونه میکنه..هرکی یه چی میگه

اتفاقا نت خیلیم خوبه منم اگه پارسال یه سرچ میکردم میدیدم tsh 3و نیم واسه بارداری خوب نیست و دکترم دقت نکرده بهتر بود تا الان بفهمم بعد یکسال . بعضی دکترا بی مسئولین سرسری نگاه میکنن خدا ازشون نگذره

و خدایی که به شدت کافیست ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چند سیکلت بود؟

دکتره سنو گفت اگه قصد بارداری داری از امشب یه شب در میون اقدام کن چون همه چی عالیه واسه بارداری

فقط تو دلم روشن نیست ب خاطر این تیروئیده

اره عزیزم دارو تا حالا نخوردم

خوبه عزیزم استرس نداشته باش برو پیش متخصص غدد اگه نیاز به دارو داشته باشی دکتر برات تجویز میکنه انشاالله باردار میشی

ربِّ لا تَذرنی فرداً وانتَ خیرُ الوارثِین😢
اره راس میگی ب خدا.😢ب قران نت ادمو دیوونه میکنه..هرکی یه چی میگه

😅😅😅

یه چیزی بگم بخندیم! 

اون موقع که ما تو سن بلوغ بودیم نت نبود ولی مطالب اینجوریو رو تو روزنامه و مجله میخوندیم دیگه، 

حالا یه بار من تو مجله علائم عفونت مجاری ادرارو خونه بودم، چند وقت بعدش ترشحات قبل از پریودی که دیدم دیگه فکر کردم اون مریضی رو گرفتم! 

حتی کاکل ذرت نوشته بود خوبه میخوردم😆😆😆 وقتی پریود شدم، رفتم دکتر به خانمه گفتم عفونت مجاری ادرار گرفتم، گفت چطور گفتم ترشح دارم، گفت نه طبیعیه، گفتم آخه الان خون میاد، کپ کرد بیچاره گفت عزیزم تو پریود شدی! مگه تو مدرسه براتون توضیح ندادن؟ 😮

گفتم نه، سوال هم کردم معلم خندیده گفت از مادرت بپرس😬

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒