2777
2789
عنوان

کسایی ک درمورد کم کاری تیروئید میدونن بهم کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 85 پست
من هفت ساله میخورم دکتر گفت تیروئید فقط وفقط باعث سقط شاید بشه وگرنه ناباروری نه

میگم مثلا اگه دو ماه بخوری بعد ازمایش بدی و تیروئیدت نرماله نرمال شده باشه باز باید ادامه بدی؟،؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی میگن من پنجشنبه تخمک کشی داشتم تعداد وکیفیت تخمک هام عالی بودن زودتر از موعد هم برام تخمک کشی ک ...

خب شما دارو مصرف میکنی دیگه . کنترل میکنی

و خدایی که به شدت کافیست ... 
عزیزم درد اینه ک تا پایین نیاد میگن باردار نمیشی

پس چرا من شدم؟  ببین توی نت ب نظرم دنبال این چیزا نباشیم.ادمو تا سر حد مرگ میترسونه شاید فقد ۵ درصدشون راس باشه.مبگم من ۲۶ بودم حامله شدم! تو ک دیگ توی رنج نرمالی

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

یه سرچ کن میبینی😣😣

تو سرچ کردی رفتی لووتیروکسین خریدی سرخود مصرف کنی دیگه! 

به ماهم میگی سرچ کنید! 

اگه همه قرار بود با یه سرچ تو نت متخصص غدد بشن که نه کسی دکتر میشد، نه کسی دکتر میرفت!!! 

نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
تو سرچ کردی رفتی لووتیروکسین خریدی سرخود مصرف کنی دیگه!  به ماهم میگی سرچ کنید!  اگه همه ...

اره راس میگی ب خدا.😢ب قران نت ادمو دیوونه میکنه..هرکی یه چی میگه

خب وقتی دارو مصرف میکنی دیگه این حرفا چیه . اگه مصرف نکنی کیفیت تخمکات بد میشه. دارم مشکلتو حل کرده ...

ببین گلم تیروئید من هنوز نرمال نیست  که دارو مصرف میکنم فقط کنترل میشه که شدید ترنشه گلم

ربِّ لا تَذرنی فرداً وانتَ خیرُ الوارثِین😢