2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزونا ميشه اقايون هم برن؟و اينكه مشخص هست ؟

بله همه تو راسته خیابونن مزون ایپک و خانوم خاص و ...

خیر ورود آقایون ممنوعه چون کارکنان خانوم با کت و دامن هستن

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟
بله همه تو راسته خیابونن مزون ایپک و خانوم خاص و ... خیر ورود آقایون ممنوعه چون کارکنان خانوم با کت ...

عزيزم قيمتاش چطورياس؟و اينكه ب تاكسي بگم خيام ١١ميبرن؟

جاي ديگه نيست ك حالت پاساژ باشه ؟ و اينكه مزون قيمتاش چطوره؟برج سلمان چطوره؟

برج سلمان زیاد چیزی نداره. قیمتها هم بستگی به مزون داره. گالری بانو شیک تو قاسم آباد هم خوبه. تو تل گرام بزن بانو شیک و عضو کانال شو. قیمتا عالی اما حقیقت نرفتم ببینم جنس لباساش چیه

عزيزم قيمتاش چطورياس؟و اينكه ب تاكسي بگم خيام ١١ميبرن؟

نیازی به تاکسی نیست اصلا

هم اتوبوس سرخیابونش ایستگاه داره

هم با مترو میتونی اول خیام پیاده بشی ۲قدم راهه

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟
برج سلمان زیاد چیزی نداره. قیمتها هم بستگی به مزون داره. گالری بانو شیک تو قاسم آباد هم خوبه. تو تل ...

كاش ي مغاره بتونين بهم معرفي كنين مستقيم برم

پسر كوچيك دارم نابود شدم از كمر درد