دیروز تاپیک زدم که من شاغل بودم از مجردی،الان باردارم شوهرم گفت دوران بارداری بمون خونه.ولی اولش گفته بود با کارم مشکلی نداره،خودشم منو تو شرکتمون دیده بود.بعد الان که پنج ماهمه پاشو کرده تو یه کفش که باید قول بدی بمونی خونه بچه هامونو بزرگ کنی،من از ازدواج قبلیم یه دختر شش ساله دارم.
لازم نداری بشین خونه خب چند سال تا بچه هات بزرگ شن
چه ایرادی داره
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
تو خونه ما قول که بدیم بهم.یعنی قسم خوردیم رو حرفمون بمونیم میگه باید قول بدی حرفی از کار نزنی.من نمیخام اینو قبول کنم.بدترین دعوامونو امشب کردیم حتی کلی وسیله شکست تو خونه😞😞
وای کارتو به هیچ وجه از دست نده تو این اوضاع اقتصادی فعلی مردم دربهدر دنبال کارن بعدش باید برا صد تومن هی هزار بار منته شوهرتو بکشی خیفه کارت نیست یکجوری راضیش کن بگو عالمو ادم هم کار دارن هم بچه داری مبکنن بچه هامون اینجوری مساقل تر بار میان و به خودشون تکی تر میشن اصلا در اینده همون بچه ها روشون نمیشه بگن مامانمون خانه داره هی سرکوفته مادرای مردمو بهت میزنن