2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدیدی کردیم،بخاطر سرکار رفتن من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 61 پست
خوب  خوبه شوهرتون میگه بچه هامونو  بمونید خونه مگه چه اشکالی داره ؟

دخترمو دوس داره خیلی.من از آینده میترسم.سالهاست تو این شرکتم بیام بیرون دیگه تمومه

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
ادخترم طفلک از چهارماهگی گذاشتم مهد

عزیزم اگر نیاز مالی نداری و واقعا واجب نیس نرو سر کار نیست حیف نیس مگه چند روز زندگی میکنیم و چند روز جونیم  که همش بدو بدو  .  بچه هات بزرگ مشین حسرت بچگی و شیرینی هاشون میخوری .با بچه هات وقت بگذرون تو خونه کیف کنه خانه داری هم تجربه کن استراحت کن 

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کارتو به هیچ وجه از دست نده تو این اوضاع اقتصادی فعلی مردم دربهدر دنبال کارن بعدش باید برا صد تو ...

منم مغازه دارم 

شوهرم میگه احتیاجی نداریم جمع کن بده اجاره 

بشین خونه 

خودش سر کار میره حوقش خوبه 

وای کارتو به هیچ وجه از دست نده تو این اوضاع اقتصادی فعلی مردم دربهدر دنبال کارن بعدش باید برا صد تو ...

شوهرم مجرد بود و تک پسر.خونوادش منو نمیخاستن جلو همه وایستاد.الان میگه من بخاطرت همه رو پس زدم تو نمیتونی کارتو ول کنی؟؟راستم میگه ولی من نمیخام مگه زوره

بگو باشه حقوقمو بده بیمه مو بریز منم نمیرم.مگه شرط ضمن عقد نکردی.تو ک شاغل بودی باید تو عقد نامه قید ...

انقد مشکلات داشتیم بخدا اینا اصلا به فکرم نرسید

شوهرم مجرد بود و تک پسر.خونوادش منو نمیخاستن جلو همه وایستاد.الان میگه من بخاطرت همه رو پس زدم تو نم ...

بنظر شوهرت مرد خوبیه و اینکه دخترت رو هم دوست داره خوبه. دو دو تا چهار تا کن اگه قابل اعتماده یه مدت مرخصی بدون حقوق بگیر  بهش نگو بعد اگه اخلاقش برگشت برگرد سرکارت.

شوهرم مجرد بود و تک پسر.خونوادش منو نمیخاستن جلو همه وایستاد.الان میگه من بخاطرت همه رو پس زدم تو نم ...

اگه پول دارین و اوضاعتون خوبه 

و تک پسره احتمالا ارث هم میرسه 

خودتو اذیت نکن 

ی پس اندازی واسه دختر شش سالت در حد ی تیکه زمین تو شهرستان داشته باشی کارتو ول کن 

تو خونه  ما قول که بدیم بهم.یعنی قسم خوردیم رو حرفمون بمونیم میگه باید قول بدی حرفی از کار نزنی ...

به عنوان یه مرد که با شاغل بودن خانومها نه تنها مخالف نیست بلکه خیلی هم موافقه  بهتون قول میدم که شکست میخورید و پشیمون میشید. ما مردها همدیگه رو بهتر میشناسیم. بعدا برا اینکه به حرفش گوش ندادید که البته به نظر میاد موقتا حرفش برای رسیدگی بیشتر به بچه منطقی باشه عرض میکنم که هزار تا فیلم سرتون در میاره خدایی نکرده از غرغر گرفته تا بداخلاقی تا مسائل اقتصادی تا ایجاد خلوت برا خودش تا  روابط پنهانی خدایی نکرده و ....خوشبختیتونو مفتی مفتی از دست ندید لطفا 

بهش بگو بریم محضر امضا بزن که حقوقمو تو پرداخت میکنی و اینکه حق بیمه رو هم میریزی به حساب (اگر کارت بیمه داره البته) در اون صورت قبول میشینم خونه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد