2777
2789
سلام دوستان عزیزم
من خیلی خیلی خرو پف میکنم
طوری که شبا همسرم بیدارم میکنه
دیشب دیگه 3 بار بیدارم کرد
خیلی ناراحت شدم و اومدم تو سالن خوابیدم و اونم اصلا به روی مبارک نیاورد
قبلا اصلا خرو پف نمیکردم تا اینکه چاق شدم - از وقتی چاق شدم خرو پف میکنم
شما ره حلی دارین ؟؟؟؟؟؟؟ غیر از لاغری چون تا لاغری راه خیلی طولانی دارم 20 کیلو اضافه وزن دارم و به این زودی ها لاغر نمیشم
به من و بیشتر به همسرم کمک کنین ممنون میشم
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

6980 | سایر خبرهای علمی ارسال به دوستان
جدیدترین روش درمان خروپف در خواب
ایرنا-استاد بخش فک و صورت دانشگاه تمپل فیلادلفیا ، خروپف را یکی از اختلالات خواب توصیف کرد و گفت: در حال حاضر استفاده از لیزر جدیدترین روش درمان خروپف است. پروفسور منصور مدنی روز جمعه در همایش یک روزه تشخیص...
ایرنا-استاد بخش فک و صورت دانشگاه تمپل فیلادلفیا ، خروپف را یکی از اختلالات خواب توصیف کرد و گفت: در حال حاضر استفاده از لیزر جدیدترین روش درمان خروپف است.
پروفسور منصور مدنی روز جمعه در همایش یک روزه تشخیص و درمان اختلالات خواب افزود: دراین روش با استفاده از لیزر قسمت اضافی زبان کوچک برداشته می‌شود که به دنبال آن فرد از خروپف کردن خلاص می‌شود.

وی اظهار داشت: ‪ ۶۰‬درصد مردان و ‪ ۲۰‬درصد زنان در سنین بین ‪ ۴۵‬تا ‪۶۰‬ سالگی و ‪ ۸۵‬درصد افراد چاق در آمریکا خروپف می‌کنند.

وی خروپف کردن، ایست تنفسی، بدخوابی، کاهش اکسیژن در خون، خواب و بیداری، شکستگی خواب، نداشتن تمرکز فکری، فراموشی، زود رنجی و بداخلاقی، دلواپسی ، دلتنگی و افسردگی را از مشخصات اختلالات خواب عنوان کرد.

پروفسور مدنی همچنین ناآرامی در خواب، تپش قلب، سردرد صبحگاهی، خواب آلودگی در طول روز، خواب آلودگی در حین رانندگی و فراموشی را نیز از جمله علائم خروپف درخواب دانست.

وی که چند سالی است در خصوص مساله خروپف در خواب تحقیق می‌کند اظهار داشت: سن (پیری) ، استفاده از داروهای ضد افسردگی، استفاده از داروهای خواب، بی‌خوابی و کم‌خوابی ، فک کوچک ، مشروبات الکلی و وزن زیاد (چاقی) از جمله عوامل این بیماری هستند.

رییس بخش جراحی فک و صورت بیمارستانی در نیوجرسی با بیان اینکه اکثر افراد چاق خروپف می‌کنند، ادامه داد: براساس آمار سازمان جهانی بهداشت ‪۱/۶‬ میلیارد نفر در دنیا اضافه وزن دارند که ‪ ۴۰۰‬میلیون نفرشان چاق هستند.

به گفته پروفسور مدنی همچنین ‪ ۲۰‬میلیون کودک زیر پنج سال نیز اضافه وزن دارند.

وی افزود: براساس آمار جهانی مردان و زنان در ایران به ترتیب ‪ ۴۸‬و ‪۵۷‬ درصد اضافه وزن دارند که چاقی برای زنان در ایران ‪ ۲۷‬درصد است.

وی بزرگ بودن زبان کوچک ، درازی زبان کوچک، تورم لوزه‌ها، فک و چانه کوچک، تورم بافت‌های بینی، سیگار کشیدن، حساسیت (آلرژی)، پلیپ و سینوزیت را از عوامل بیماری خرخر کردن یا خرناسه در خواب دانست وسکته قلبی، مغزی، خفگی در خواب و افزایش فشار خون را از عوارض آن عنوان کرد.

پروفسور مدنی تصریح کرد: بدن در طول شبانه‌روز به شش تا هشت ساعت خواب نیاز دارد که اگر اختلالی در آن ایجاد شود فرد را دچار ناراحتی می‌کند.
پریسا با من بودی
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
وی خروپف کردن، ایست تنفسی، بدخوابی، کاهش اکسیژن در خون، خواب و بیداری، شکستگی خواب، نداشتن تمرکز فکری، فراموشی، زود رنجی و بداخلاقی، دلواپسی ، دلتنگی و افسردگی را از مشخصات اختلالات خواب عنوان کرد.

تمام حالات مادر شوهرم