2777
2789
اصلا بعضی وقتا خب بچه هم نمیزاره آدم هیچ به خودش برسه اگه شما بچه داری درک میکنی چی میگم یه خسته نبا ...

اره خودم بچم هشت ماهشه میدونی اینجور مردا یه زن دور از جونت عزیزم شرنده میخوان که ادب بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودم بچم هشت ماهشه میدونی اینجور مردا یه زن دور از جونت عزیزم شرنده میخوان که ادب بشن

آره واقعا نمیدونم دیگه چی میخواد عوضش من خنگ همش توجه میکردم و قربون صدقه میرفتم حالم از خودم بهم میخوره ولی اون همش از قیافه و اندامم ایراد میگیره اونم الکی خب نمیخواستی برای چی گرفتی

آره واقعا نمیدونم دیگه چی میخواد عوضش من خنگ همش توجه میکردم و قربون صدقه میرفتم حالم از خودم بهم می ...

الانم که بچه داری دیگه نمیتونی هم جدا بشی خیلیا نمیدونن این چیزا رو به نظرم بیشتر زنا که شوهر دارن و خیانتم میکنن واسه همین بی توجهی شوهرشونه

الانم که بچه داری دیگه نمیتونی هم جدا بشی خیلیا نمیدونن این چیزا رو به نظرم بیشتر زنا که شوهر دارن و ...

آره بیتوجهی بد دردیه مجبورم به خاطر بچم تحمل کنم ولی فکرش رو میکنم دیوونه میشم که ارزوهام به باد رفته من فقط هجده سالمه دارم نوزده رو پر میکنم😞

ببخشید مزاحم شدم

اسی توجه زیادی بی توجهی میاره، یه راهکار نشونت میدم 

بخودت خیلی برس و رفتارت رو برای شوهرت عادی کن اعتنا نکن بهش زیاد ، قربون صدقه اش نرو 

سعی کن خودتو خیلی دست بالا بگیری در عین حال احترامشو داشته باش اما مغرور باش

بهت جذب میشه قول میدم بهت

ت اگر خوشگلترین زن روی زمین باشی زیادی شوهرتو تحویل بگیری براش بی ارزش میشی