2777
2789
باهاش در این مورد حرف زدی شاید محبت کردن بلد نیس 

هزار بار فقط وقت رابطه ها من عزیزم هستم بعد اون دیگه هیچ حرفی بهم نمی زنه تا وقتی که دوباره رابطه داشته باشیم تو کل روز نه زنگ میزنه نه پیام میده هیچ کاری نمیکنه سالگرد ازدواجمون هیچی نخرید بهش هم گفتم چرا اینجوری هستی میگه من همینم میخوای بخواه نمیخوای نخواه

هزار بار فقط وقت رابطه ها من عزیزم هستم بعد اون دیگه هیچ حرفی بهم نمی زنه تا وقتی که دوباره رابطه دا ...

واقعا بی احساسه چجوری زندگی میکنی باهاش زن فقط با یه زبون خوش و محبتم میتونه راضی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدبخت نامزدی خوبی هم نداشتم نه برام عین دختر دیگه خرج کردن نه شوهرم بهم عین بقیه مردا اهمیت داد ت ...

خدا بزرگه ناراحت نباش. درست میشه ایشالا. هرکی شوهرش یه جورمشکل دره دیگه والا زن هام هر کدوم یه جور مشکل دارن هیچکی کامل نیست. نامزد منم اخلاقش خخخیلی تنده باور کن یه روز در میون سرم داد میزنه ولی خیلی مرد خوبیه ها ولی اخلاقشه دیگه منم مظلومم بخدا هیچی نمیگم. هرکی یه دردی داره خلاصه دور از جون غم نخور

واقعا بی احساسه چجوری زندگی میکنی باهاش زن فقط با یه زبون خوش و محبتم میتونه راضی باشه

تو رابطه همه چی خوبه ولی باز از رابطه هاش راضی نیست مگه دیگه تو چی میخوای مگه مردای دیگه چیکار میکنن یه کاری هم که برای آدم میکنه منت میزاره من مریض شده بودم بدجور گلوم درد میکرد من رو برد دکتر اومدیم بهش گفتم دستت درد نکنه سرش رو تکون داد گفت کارمون شده دکتر رفتن

تو رابطه همه چی خوبه ولی باز از رابطه هاش راضی نیست مگه دیگه تو چی میخوای مگه مردای دیگه چیکار میکنن ...

وا این چرا اینجوریه باید میگفتی وظیفته تو هم زیاد محلش نذار که فکر کنه خیلی بهش وابسته ای

خدا بزرگه ناراحت نباش. درست میشه ایشالا. هرکی شوهرش یه جورمشکل دره دیگه والا زن هام هر کدوم یه جور م ...

همیشه یه مرد خیلی خوب و عاشق رو تصور میکردم ولی نشد همش هم تقصیر بابامه که به انتخاب اون من ازدواج کردم منم از قیافش خوشم اومد قبول کردم دیگه نمیدونستم همچین مردیه خوبی شوهر من فقط اینه که معتاد نیست و هیچ وقت هم رابطه با کسی نداشته یعنی دوست دختر نداشته از اون پسرای خجالتی پاک البته خودمم همینطور هیچ وقت با هیچ کس دوست نبودم از اون دختر های مومن

وا این چرا اینجوریه باید میگفتی وظیفته تو هم زیاد محلش نذار که فکر کنه خیلی بهش وابسته ای

آره گلم من یه زن خیلی احساسی هستم خیلی وابستگی به قول تو نشونش دادم یه حرفی هم از محبت کردن میزنم از اخلاق مردای دیگه که بازناشون دارن فیلم های عاشقانه میفرستم باز نمیفهمه من چی میخوام میگه این چیزا فقط برای فیلماس یا میگه فیلم هندی زیاد میبینی کلی به خودم میرسم و آرایش میکنم انگار نه انگار هیچی نمیگه ولی یه بازیگر تو تلویزیون ببینی میگه عجب چیزیه یا میگه همه ی خوبا رو جمع کردن

آره گلم من یه زن خیلی احساسی هستم خیلی وابستگی به قول تو نشونش دادم یه حرفی هم از محبت کردن میزنم از ...

خیلی مردا آرزشون اینه زنشون اینجوری دوسشون داشته باشه ببخشید عزیزم شوهرش درکش پایینه

خیلی مردا آرزشون اینه زنشون اینجوری دوسشون داشته باشه ببخشید عزیزم شوهرش درکش پایینه

نه عزیزم ببخشید چیه راست میگی من بچه کوچیک دارم چند وقت دیگه میشه سه ماهش از اول بامن همین مشکل رو داره دلم گرفته😞

بنظرم شاید شما زیادی توجه میکنی بهش. یه مدت شما به خواستش تن بده اما پیگیرش نباش ازش هم انتقاد نکن. ...

آره زیادی توجه کردم ولی منم آدمم دلم همیشه یه زندگی پراز عشق و محبت میخواست مگه من چند سالمه ولی مرد دم دمی هستش بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا اینجوری میشه