2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نشناختی 

اتفاقا کامل 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
همسر من در عییین هزارتا اخلاق گندش خیلی مهربونه ماشالله.

😐😐😐

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

هر زنی حق داره محبت ببینه و دوست داشته بشه 

اونقدری که زن به محبت نیاز داره به غذا و آب نیاز نداره

ولی متاسفانه اکثر مردای ایرانی اینو نمیدونن و نحوه ی ابراز محبت هم بلد نیستن و اینجوری میشه که دختربچه ی درون هر زنی با هربار محبت ندیدن میمیره و خیلی زنا از لحاظ روحی به قتل می رسن

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
یا احساس خرجت کرده و جوابشو ندادی سرکوب شده یا داره واسه کس دیگه احساس خرج میکنه یا اینکه دوستت ندار ...

کلا حرفت برعکس شد عزیز اونی که احساس خرجش کرده منم انقدر که محبت کردم بهش بااین که همیشه از هر لحاظ سیرش میکنم باز سر رابطه ها میگه من از اول هیچی نفهمیدم پس تو دیگه میخوای چه غلطی بکنی

وای من باشم میمیرم. نامزد من توجه نکنه من انقدر تو ذهنم بزرگش میکنم واااقعا میگم دیگه تمومه امروز جد ...

من بدبخت نامزدی خوبی هم نداشتم نه برام عین دختر دیگه خرج کردن نه شوهرم بهم عین بقیه مردا اهمیت داد تولدم یادش رفت منو بیرون میبرد برام هیچی نمیخرید میومد پیشم هم همش از من ایراد میگرفت اومدن با سی تومن عروس گرفتن برام عقد نگرفتن اومدن خواستگاری نشون برام نیاوردن وقتی رفتم کلاس یه دختره که پیشم بود ازم خواست انگشتر نشونم رو بهش نشون بدم ولی من نداشتم