2777
2789
عنوان

بچهای بدغذا چیکارمیکنین مامانا😭

68 بازدید | 11 پست

پسرم 1سالو 6ماهشه ازشش ماهگی تایکسالگی خیلی خوب غذامیخورد تقریبا همه چی. الان چندماهه بدشده غذامیخوره تف میکنه همه چی میپزم. ب روشهای مختلف دوتالقمه میخوره بققیه تف میکنه. همش چسبیده به سینه ام دارم دیونه میشم ازدستش. وزن همه چیش نرماله😢😢ولی من خیلی وسواس دارم 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم همینه ولش کن بابا سخت نگیر همون یه لقمه بخوره بقیه رو بهش شیر بده سخت نگیر دیوونه میشی 

پسر من همین بود الان سر دخترم دیگه تجربه شد برام سخت نگیرم

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

پسر من امسال میره کلاس اول غذاش فقط جوجه, کباب, قرمه سبزیه 

غیر از این غذاها به زور چهار پنج تا لقمه نیخوره

همونی که صبح شنبه به ......خبر داد الانم یه زحمت بکشه به ایشونم خبری بده .

شما بگین با شوهرای بد غذا چی کنیم😩😩😩

من بچه ندارم ولی تا جایی که میدونم این عادتها گذراست نباید خیلی بهش پر و بال بدی بدتر میکنن و دیرتر فراموش میکنن غذاها رو کودکانه تزئین کنین موقع غذا باهاشون بازی کنین بیشتر جنبه سرگرمی داشته باشه تا شکم سیر کردن

یه مدت بچه هااینطور میشن نمیدونم به خاطر دندونه یا....به هرحال بزاری خودش مثلا ماست بخوره یاآب بازی کنه یا....بعد شماحواسش پرتشدغذاشوبده،بعدم غذاهای انگشتی براش درست کن خودش باچنگال بخوره

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
واقعا😭الان زودنیس ازشیربگیرمش؟

دکتر پسر من میگه ۱۸ باید از شیر گرفته بشن

چون هم باعث بدغذایی میشه هم اینکه دیگه شیر نیاز بدنشونو جبران نمیکنه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
دکتر پسر من میگه ۱۸ باید از شیر گرفته بشن چون هم باعث بدغذایی میشه هم اینکه دیگه شیر نیاز بدنشونو ج ...

اها مرسی انشالله دوماه دیگه واکسن 18ماهگیشو زد ازشیرمیگرمش 

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم