2777
2789

بچه ها خانم های گل این تبلیغاتی که توی تلویزیون میگه یه دستگاهیی که امواج داره و اینا کسی استفاده کرده از قیمتش و کیفیتش خبر داره من تازهیه هفتس اومدم خونه جدید ولی سوسک میبینم به اندازه بندانگشت خونه قبلیم سوسک بود ولی کوچیک ولی اینجا سوسکاش بزرگه سم پاشی اینا اون خونه کردم خسته شدم .میخوام ازین دستگاهها بگیرم اگه میدونید خوبه بهم بگید تورو خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سم پاشی کردم ولی بازم هست کم میشه ولی هست خجالت میکشم کسی بیاد خونم .دیگه از ضررش گذشته فقط میخوام تو خونم نباشه راحت بخوابم انگار همه جای خونه هستن

من تعريف امحا رو خيلى شنيده بودم ولى هيچ تاثيرى نداشت دو هفته پيش سوسك كش كامن گرفتم به همه جا زدم رفتم خونه مامانم فرداش كه اومدم خونه پر بود از جنازه سوسك😬از اون به بعدم ديگه نديدم.خدا خيرشون بده با اختراعشون 😂باورم نميشه انقد اثر داشته

اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یکی از فامیلامون گرفته اصلا اثر نداشت سوسکا روی خود دستگاه راه میرفتن

خونه مامانم چندین سال قبل سوسک داشت فقط تو اشپزخونه سالی سه بار کل اشپزخونه رو میریختیم بیرون سم پاشی وشستشو یه هفته بعدس دوباره پیدا میشدن

اخر یه مغازه زده بود سوسک کش اوردیم گفت همه وسایل خونه ببرین حیاط کل خونه اتقها کمدها حمام وتوالت زیرزمین  هرجا که فکرشو بکنین سم زد خدا روشکر نابود شدن

من تعريف امحا رو خيلى شنيده بودم ولى هيچ تاثيرى نداشت دو هفته پيش سوسك كش كامن گرفتم به همه جا زدم ر ...

اسپری هس؟

کجاها زدیش؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اره کامن عالیه

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

فقط خمیر امحا .

از داروخانه بخر با سفیده تخم مرغ قاطی کن و بزار جای جای خونه .از زیر کابینت و یخچال تا زیر  چوب کمدا و میزا .شده دوتا بخری هم ارزششو داره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.