2777
2789

ما خودمون رفتیم خرید

حلقه منو شوهرم سنگین برداشت ولی خودش گفت من طلا استفاده نمیکنم و به جاش یه انکشتر نقره انتخاب کرد با نگین عقیق که روش ایت الکرسی حک شده. حلقه اش سال ۸۶ شد ۱۵ ت.☺

شوهرم و مامانش اومدن دنبالمون، من و مامانم رفتیم...  یه راست رفتن طلافروشی داییش😐  دوتا ...

خب بفروش برو یه چیز عاای بخر عزیزم

.بریز دور خاطرات اون روزو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باپدرشوهرومادرشوهرومادروپدرم وشوهرم رفتم مادرم هی انگشترایه گنده وپرنگین نشون میدادمن شفته قبول ن ...

😐😐😐😐😂😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه جالب مثل ما! فقط من و همسرم برای خرید حلقه رفتیم، یعنی همه کارامون رو دوتایی انجام دادیم، حتی آز ...

چقد خوب عزیزززمم

ما همه خرید با مادرامون بودیم فقط ازمایشو 2تایی رفتیم ولی خوب بود کلا  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
من دنبال چیز سبک بودم که نگین نداشته باشه آخه پدرم بنده خدا دستش خالی بود هی نگینارو میشمردم میترسید ...

چه جالب ماهم ست بودو من خیلی گشتم که یه چیز ارزون بردارم به بابام فشار نیاد😁😁

ما خودمون رفتیم خرید حلقه منو شوهرم سنگین برداشت ولی خودش گفت من طلا استفاده نمیکنم و به جاش یه انک ...

منم شوهرم نقره گرفت بعد بابام هم سر سفره عقد یکی یه سکه  تمام بهمون داد البته سکه مثل حالا لاکچری نبود دونه ای 400بود

من و شوهرم با مامان من رفتیم سه تایی از بازار بزرگ تهران خریدیم یادش بخیر. بعد هم شوهرم همونجا ...

ولی برای انگشتر نشون خودمون دو تایی رفتیم یادش بخیر از بهارستان خریدیم عاشقشم یادمه تمام طول راه تا خونه دستم کرده بود و همینطور داشتم نگاش میکردم. 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

خواهر شوهرم گفت سبک بردار ولی من ادم حسابش نمیکردم اونی گه دوست داشتمو برداشتم اونم اونجاش سوخت گفت نظر من مهم نیس که چرا اومدم

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 
خب بفروش برو یه چیز عاای بخر عزیزم .بریز دور خاطرات اون روزو

یه حلقه ساده گرفتم خودم همونو دستم میکنم، شوهرم که به خاطر کارش نمیتونه... 

گذاشتم ته گاوصندوق اصلا بهش نگاه هم نمیکنم، بفروشم هم یادم نمیره رفتار مادر شوهرم!  مامانم گفت شاید خواسته کم اجرت تر حساب کنه رفته اونجا... اما فاکتور نگاه میکنم میبینم خان دایی تو پاچمون هم کرده😅

حلقه شوهرم که مامانم گرفته 10 گرم، گرمی 135  دیگه نهایت باید می‌شده یک و 500 ... 2 تومن حساب کرده🙄

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ولی برای انگشتر نشون خودمون دو تایی رفتیم یادش بخیر از بهارستان خریدیم عاشقشم یادمه تمام طول راه تا ...

منم برا حلقه نشان با خواهرم و مادرشوهرم و شوهرم رفتیم خریدیم از یکیش خیلی خوشم اومد ولی اندازم نبود یکی دیگه برداشتم خیلی قشنگه بعد شوهرم وقتی باهم بیرون میرفتیم دستم و میگرفتو حلقمو بوس میکرد میگفت این یعنی نشونه اینه که تو مال منی😂😂وای خیلی زود گذشت یادش بخیر چه روزهای نامزدی داشتیم ما 

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦