2777
2789

سلام دوستان. من دو ماه دیگه بچه م به دنیا میاد. شوهرم میگه کالسکه نخر مگه چقدر میخواد بچه استفاده کنه و شاید اصلا توش نشینه!!! میگه ارزون بخر ایرانی. ولی من هر چی ایرانی تو بازار دیدم کیفیت و جنس نداشت. کالسکه تک مارک بلکو تو اینستا دیدم از لحاظ ظاهری و امکاناتی که میگه خوبه و قیمتش تقریبا ۲ تومنه. شوهرم میگه ۲ تومن زیاده. اما خودم فکر می کنم یا کلا نخرم یا لااقل یه چیزی که به دلم میشینه بخرم. اینجا کسی مارک بلکو داشته کالسکه ؟ کیفیت و کاراییش چطوره؟ به نظرتون اصلا بخرم کالسکه؟ کریر داره. اینم بگم شهریوری میشه. از دو ماهگی تا هفت ماهگی میفته تو پاییز زمستون. تو این مدت کالسکه استفاده م نمیشه. اما بعدش رو نمیدونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر من فكر ميكردم چون دوقلو دارم خيلي بدردم ميخوره و مارك خوب خريدم اما واقعا ده بار هم استفاده نشد 

اگه دلت خواست تو سيسمونيت باشه يه مارك ارزون بخر 

خدایا عزیزانم رو حفظ کن 

الان دختر من دوسالشه. راه میره ولی دائم میخاد بغلش کنیم..کمر ادم نابود میشه. یه کالسکه داره کلا همون استفا ه کردیم تا الان. شاید برم عصایی سبک بخرم ک راحت تر باشه. کلا قابل استفاده هست. هر بچه ای موقع لجبازی سوار نمیشه ودلیل نمیشه همیشه سوار نشه

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   

بخر ازونايي هم بخر ك كرير روش سوار ميشه

اگه از اول بچه رو عادت ندي بعدا ك بچت احتياجش بشه اصلا و ابدا ديگه تو كالسكه نميشينه

منم دخترم خرداد بدنيا اومد و تا ٣ ماه اول خيلي كالسكه بدردم نخورد

ولي الان راضيم ازش و عصاي دستمه

صندلي ماشينم براش خريدم 

تو اونم ميشينه

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖