2777
2789
عنوان

کالسکه بخرم یا نه؟ مارک بلکو کسی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8103 بازدید | 44 پست
تو اینستا هست. سرچ کنی میاد پست هاش.

اها اره ديدم اينا جديدا خيلي مد شده

من نميدونم كيفيتش چطوريه عزيزم

ولي ظاهر قشنگي داره

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

عزيزم همه چي بستگي ب خودت داره

اگه ماشين زير پاته خيلي كالسكه برات كارايي نداره ولي يدونه جمع و جورش رو داشته باش براي خريد و پاساژ

ولي ولي ولي كرير خوب خيلي بدرد بخوره

و همينطور صندلي ماشين

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم ولی بچم از اول نموند توش ک نموند میزاشتم توش جیغ و داد میکرد میگفت بغلم کنید واقعا ب کارم نیومد همه بچه ها مثل هم نیستن شاید بچه شما کالسکه دوست داشت ولی پسر من یک بار هم ن تو کالسکه ن روروئک موند جفتشونم دادم رفت ب یکی دیگه برسه

من خریدم ولی بچم از اول نموند توش ک نموند میزاشتم توش جیغ و داد میکرد میگفت بغلم کنید واقعا ب کارم ن ...

معمولا بچه های پسر نمیمونن. مخصوصا وقتی راه میفتن. بچه منم پسره 

سلام‌ عزیزم.خوبید؟ میخاستم بپرسم کالسکه مارک بلکو خریدید؟ راضی بودید

من خریدم . آره خیلی خوبه . ولی هنوز استفاده نکردم. بچه م یه ماهش نشده. اما جنسش و بدنه ش واقعا خوبه. میارزه 

بنظر من که خیلی واجبه .من میخوام ایرانی  دلیجان بگیرم یکو ششصد

سلام عزيزم

دليجان خريدي ؟راضي هستي؟ چه مدليشو خريدي؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

کالسکه خیلی لازم میشه کریر فقط تا ۶

من همش با ماشین اینور اونور میرم اما مطمئنم بچم بدنیا بیاد بیرون و بازار رفتنی چه شوهرم باشه چه نباشه کالسکه لازمه ک جفتمون راحت باشیم. من میخوام کالسکه تک بخرم موندم دلیجان مدل روما پلاس بخرم یا بلکو

قیمت کالسکه تک روما ۹۰۰ تومنه بلکو ۱ و ۶۰۰ اما این کجا و آن کجا

بیشتر بخاطر رعایت جیب بابام میگم روما چون دلم میسوزه

اما بلکو خیلی شیکه خیلی

من کالسکه تک  بلکو نیو خریدم ۱۶۵۰ 

کیفیت و ظاهرش از اون بلکو قدیمی خییییلی بهتره 

بلکو فیک روی بدنه و روی پارچه ش بلکو حک نشده و جنس بدنه و پارچه ش بی کیفیته

ولی بلکو اصل مثل عکسش قشنگه ، کیفیتش هم خوبه ، روی بدنه و پارچه هم بلکو حک شده 

خدایا مواظب پسرم باش   
کالسکه خیلی لازم میشه کریر فقط تا ۶ من همش با ماشین اینور اونور میرم اما مطمئنم بچم بدنیا بیاد بیرو ...

من روما رو دیدم اصلا کیفیت نداره. شنیدم خیلیا هم ناراضی بودن. خودم بالاخره بلکو خریدم . بلکو مدل نیو. خیلی عالیه . واقعا راضیم. منتها خیلی جمع و جور نیست و جا گیره. تا هم که میشه باز هم خیلی سنگین و پر حجمه . بدیش اینه. 

من کالسکه تک  بلکو نیو خریدم ۱۶۵۰  کیفیت و ظاهرش از اون بلکو قدیمی خییییلی بهتره  ب ...

منم بلکو نیو خریدم رنگ مشکی. خیلی خوبه و راضی ام. اما اینکه تو بعضی پیجا مینویسن ساخت آلمان. اینطور نیست. ساخت چین هست. مک ۱۹۸۰ خریدم با پول پستش ۲ میلیون و پنجاه واسم افتاد.

من روما رو دیدم اصلا کیفیت نداره. شنیدم خیلیا هم ناراضی بودن. خودم بالاخره بلکو خریدم . بلکو مدل نیو ...

آره بنظرم تنها ایرادش جا گیر بودنش هس

خدایا مواظب پسرم باش   
منم بلکو نیو خریدم رنگ مشکی. خیلی خوبه و راضی ام. اما اینکه تو بعضی پیجا مینویسن ساخت آلمان. اینطور ...

عزیزم میشه از کیفیتش بگی.من در حال خرید سیسمونی هستم.ایرانیا میگن خوب نیس میخام تا همین حدود ۲تومن هزینه کنم.کیفیتش چطوره؟

من کالسکه تک  بلکو نیو خریدم ۱۶۵۰  کیفیت و ظاهرش از اون بلکو قدیمی خییییلی بهتره  ب ...

عزیزم منم میخام بلکو بخرم چجوری تشخیص بدم فیک و اصلش رو؟اینکه میگی حک شده یعنی مارکش کاملا روش حکاکی شده قابل لمسه یا منظورت چاپ شده؟راه دیگه ای هم برای تشخیص فیکش هست؟