2777
2789
عنوان

بیاید تاپیک مادرشوهری واقعیه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 54 پست
من تماس نمیگیرم ولی زنگ بزنه پسرشون میگم سلام برسون و بگو دعام کنن ،بیان هم میرم سوغاتمو میگیرم میرم ...

عزیزم سوغات چیز خاصی نمیارن.سوعات هاشون انقد خجالت اوره که اصن قابل گفتن نیست.

از طرفی شوهرم هم با من همراهه.اینجا سوالو مطرح کردم که ببینم اگه بهتره برم شوهرمم راصی کنم که بریم دیدنشون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتم اجازه.گفتم خداحافظی.خودشون خیلییی رو خداحافظی حساسن که باهمه خدافظی کنیم و بریم.

انگار خانواده همسرمان توصیف میکنی خودشون حساسم رو خداحافظی و سلام ولی خودشون انجام نمیدن همش برا رفتارشان توجیه میارن

اره واقعا میگم میگم ک بعد نگن نفهمه  میگم برای اینکه فکر نکنن همش کاراشون درسته اتفاقا میگم ...

خب پس میگی ناراحتیتو چجوری بیان میکنی؟؟ببخشیدا.میخوام طرز گفتار و افکار بقیه رو هم بدونم

خب پس میگی ناراحتیتو چجوری بیان میکنی؟؟ببخشیدا.میخوام طرز گفتار و افکار بقیه رو هم بدونم

میگم زیارتتون قبول

ایکاش بهم میگفتید میخواستم نذری بدم

نمیدونستم بدون خداحافظی میرید زیات

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
جدا میگی؟؟اگه بگی حس بد تحقیر شدن نداری؟؟مسلما میپیچونن.

منم همین کارومیکنم وقتی اومدن حتما به روشون میارم ودلیلشو ازشون میپرسم،و اگه قانع کننده نبود منم همونکارومیکنم با همون دلیل

شما ک گفتی بره خالا میگی نره.ما ک نفهمیدیم چیشد 

🤦‍♀️میگم بره واسه خداحافظی بگه چی بی خبر میرین وقتی از زیارت برگشتن دیگه نره 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)