2777
2789
عنوان

بیاید تاپیک مادرشوهری واقعیه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 54 پست

دیگه اونا شوهرتون رو در جریان رفتنشون گذاشتن ،میدونن شوهرتون به شما هم میگن،،،،زنگ بزنید و زیارت قبول بگین اصلا اتفاق بدی نمیفته  چیزیم ازتون کم نمیشه هیچ ایرادیم نداره ،کار  خوبیم می کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی زنگ نزنن کجابره بدرقه؟

میرفت میگفت عه دارید میرید؟؟چ بی خبر

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
دیگه اونا شوهرتون رو در جریان رفتنشون گذاشتن ،میدونن شوهرتون به شما هم میگن،،،،زنگ بزنید و زیارت قبو ...

میدونم چیزی ازم کم نمیشه اما خیلی بی احترامی میکنن خودشون.ولی خدانکنه ما حواسمون نباشه پا کج بذاریم.جدمونو میارن جلو چشممون.

یه جورایی دلم میخواد تلافی کنم

ح رفا میزنین بخدا.

چیه مگه اینجوری هم‌رفته هم ناراحتیشو نشون داده😐

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
اگه روتينتونه هميشه باهاشون تماس بگيريد تماس بگير اگه نه نميخواد، اومدن هم نيازي نيست بري ديدنشون، خ ...

اونا شدیدا اعتقاد دارن.اعتقاد به جاخالی دادن هم دارن و اعتقاد به زیارت قبولی هم دارن.اما اگه تو فامیلشون کسی بی خداحافظی بره زیارت قبولیش نمیرن

هم بعدش قشنگ سوارش میشن

خب ن دیگه سیاست نداری اصلا وقتی اینجوری میگه نباید بره دیگه باید سرسنگین باشه تا پیگیر شن ک چی شده نمیاد و میفهمن ک باید خدافظی میکردن

جدا میگی؟؟اگه بگی حس بد تحقیر شدن نداری؟؟مسلما میپیچونن.

اره واقعا میگم

میگم ک بعد نگن نفهمه 

میگم برای اینکه فکر نکنن همش کاراشون درسته

اتفاقا میگم تا بفهمن ک من شعورم بیشتر بوده ک الان اومدم ببینمتون

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
میدونم چیزی ازم کم نمیشه اما خیلی بی احترامی میکنن خودشون.ولی خدانکنه ما حواسمون نباشه پا کج بذاریم. ...

نمیدونم من در جریان زندگیتون نیستمم ولی اگه پیرن زیاد ازشون انتظار نداشته باشید خاصیت پیری همینه