2777
2789
عنوان

زیبایی کودک

157 بازدید | 13 پست

سلام یه سوال دارم منوشوهرم پسرعمودخترعموییم من خودم چشمام سبزه پدرم وپدرشوهرمم چشماشون سبزه وشوهرم چشماش قهوای خیلی خیلی روشنه امکان داره بچم چشم رنگی شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشمای شوهر من عسلی داداشم میشی خودم قهوه ای برای من چی؟

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

هر چی باشه روشنه دیگه 🤭 حدس زدم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

اقا ربطی نداره

ما مورد داریم مامان بابا مشکی بچه توسی

یا مامان توسی بابا سبز بچه مشکی

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
وای خوش به حالت بچت ابی شد من عاشق چشم رنگیم

هر كی دخترمو میبینه عاشقش میشه

ما چشم آبی تو خانوادمون چهار.پنج تا داریم

ولی مهم سالم بودن بچه س.

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...