2777
2789

تو یه تاپیک ک کاربرا راجب این بیماری میگفتن دیدم شباهت دارم 

مثلاً من امروز رفتم خرید یه مدل شال برداشتم که رنگشو دوست داشتم، شبش پشیمون شدم ک چرا جنس دیگه شو بر نداشتم و اون جنس بیشتر به لباسم میاد 

یا دو سال پیش که کات کردم تازه، بشدت وابسته طرف بودم و افسردگی گرفتم، بعد هشت ماه شدم آدم سابق، الآنم اصلا افسردگی ندارم خیلیم شادم، زندگی رو سخت نمی‌گیرم 

تو تاپیک کاربرا گفتن یه مدت افسردس، یه مدت شاد 

یا اینکه بچه یکی از فامیل چند روز پیش با تفتگش زد تو صورتم، تفنگشو ازش گرفتم، بعد دلم سوخت براش پسش دادم 

من دو قطبیم؟ خدایاااا😭چرا علائمشو دارم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مورد اول از ناتوانی در تصمیم‌گیری نشأت می‌گیره. مورد دوم کاملا نرماله.

الکی به خودتون برچسب نزنید. خودبیمارانگاری قطعا بیماریه.

دوقطبی دو فاز افسردگی و شیدایی داره. افسردگی با انزوا و احساس غم همراهه. شیدایی غالبا با تصمیمات هیجانی و انرژی غیرمعقول همراهه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اون دوره های افسردگی و مانیک فرق داره با اینا که شما میگی 

شاید یه مشکلی تو عدم اعتماد بنفس یا چمیدونم پیدا نکردن درست استایل یا اینا داشته باشی 

ولی خیییلی با اختلال شخصیت فرق داره 

هرچی میخونی زرتی تعمیم نده به خودت

هر کی گفت غلط کرد

به منم گفتن دوقطبی ای

در حالیکه یه مدت فقط حالم خوب نبود و گذشت

انتخاب شال هم وسواسیه و تصمیم نمیتونم خودم بگیرم قطعی نیست تصمیماتم . منم اینطوریم زود زود پشیمون میشم ولی تصمیم گرفتم با خودم بگم اگه باز بر میگشتی به گذشته دوباره همونکارو میکردی پس به کاری که در گذشتع کردی فک نکن

مورد اول از ناتوانی در تصمیم‌گیری نشأت می‌گیره. مورد دوم کاملا نرماله.الکی به خودتون برچسب نزنید. خو ...

وای خداروشکر 

هر چی میخوندم از مثالای کاربرا، یه لحظه یادم میومد منم افسردگی داشتم الان شادم و... 

گفتم نکنه منم دارم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
وای خداروشکر هر چی میخوندم از مثالای کاربرا، یه لحظه یادم میومد منم افسردگی داشتم الان شادم و... گفت ...

اون کاربرها خودشون نمی‌دونن دوقطبی چیه. یه چیز شنیدن فقط الکی مثال می‌زنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اون دوره های افسردگی و مانیک فرق داره با اینا که شما میگی شاید یه مشکلی تو عدم اعتماد بنفس یا چمیدون ...

فکنم کاربرای اون تاپیک یکم داشتن بزرگش میکردن 

منم سریع به خودم گرفتم ک نکنه منم اینم

هر کی گفت غلط کردبه منم گفتن دوقطبی ایدر حالیکه یه مدت فقط حالم خوب نبود و گذشتانتخاب شال هم وسواسیه ...

حالا آدم افسرده باشه خوب هم بشه باید حرف بشنوه