2777
2789
عنوان

کیا قبل پریودی علائم بارداری داشتن یلحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 18036 بازدید | 112 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانمي اون دو روز مطمئني خون ريزي داشتي؟؟؟

مطمئني پري بوده؟؟

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
صب بی بی چک گذاشتم ننفی بود و سیکلم ۲۸ روزس و من ۱۴ و ۱۶ اقدام داشتم 

منم این ماه کیت تخمک‌گذاری گذاشتم وقتی دوخط اومد نزدیکی داشتم قبلاً اشتباهی یروز دیگرو روز تخمکگذاریم در نظر می‌گرفتم..

خدایاشکرت نینی اومد تو دلم🙏🙏🙏🙏😍😍
ایشالا این ماه هممون بارداریم دعا کنید منم پری نشم هر روز ازم میپرسن چی شد کی بچه میاری اخه هفت ساله ...

ایشالا همه ی اونایی که چشم انتظارن این ماه یه نینی بیاد تو دلشون منو توهم همینطور

منم این ماه کیت تخمک‌گذاری گذاشتم وقتی دوخط اومد نزدیکی داشتم قبلاً اشتباهی یروز دیگرو روز تخمکگذاری ...

خخخ منم کیت تخمک گذاری گذاشتم ولی اصلا هر دوش کاملا پر رنگ نشد یکیش یه کم کمرنگ تر شد

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
خانمي اون دو روز مطمئني خون ريزي داشتي؟؟؟ مطمئني پري بوده؟؟

چهار روز زودتر پریود شدم فقط دوروز بود دوروبرمو لک خیلی کم بود..این ماهم هنوز ۸روز مونده ولی حالم خیلی بده عصبی .احساس بی حال شدم..دل‌درد سینه درد کمردرد سردرد..

حالم خیلی بده

ایشالا همه ی اونایی که چشم انتظارن این ماه یه نینی بیاد تو دلشون منو توهم همینطور

اره اجی ایشالا کی موعدته میشه بهم خبر بدی  فداتشم

۱۸تیر وقت پریودمه..آجی تو کی موعدته ؟

فداتشم مال من امروز بود الان دردم داره بیشترم میشه اعصابمو بهم میریزه