2777
2789

ما تو یه ساختمون دو واحده با مادر شوهرم اینا زندگی میکنیم ...شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی نقطه ضعفش مادرشه ...الان اومده میگه از ماه بعد خورد و خوراکمون باهم بشه ....خونه مادر شوهرم خیلی بزرگه و پر مهمون و توقع دارن همه کار شونو  من انجام بدم ...خواهرشوهرمم هم که دائما اونجاست یکی میخواد که بهش خدمت رسانی کنه ....از یدونه عروس بودن بیزارم ...الان با یه بچه ۶ ماهه نه راه پس دارم نه راه پیش ...آرامش نسبی زندگیم داره از بین میره.....چیکار کنم ؟ کمکم کنید؟ اگه گاهی هم مامانم  اینها بیان کاملا بی محلی میکنن  توقع دارن برای مهموناشون تا کمر خم بشم ...شوهرمو بدجور شستشوی مغزی دادن...

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بيخيال ميدوني گوشت كيلو چنده؟😁

اصلا مادشوهرم رو نمیده در یخچالشو باز کنم 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

با محبت شوهرتو شستشو مغزی بده جلو شوهرت خودتو خوب جلوه بده وقتی نیست تنها اونجایی باهاشون اصلا کار نکن وتیکه بنداز وحرفاتو بهشون بزن بعدم ک گفتن بگو واعزیزم تو که دیدی من چقدر مامان دوس دارم گلم 

قبول نکنیا .ن با دعوا و اینا با سیاست و زبون و منطق

شما یادم بدین

من شرايط مشابه شما رو دارم متاسفانه بخاطره پاره اي از مسائل هي تو خودم ريختم توخودم ريختم والان خود ايمني گرفتم 

اتفاقا ظاهرا هم خونواده ي شوهرم خوبن خيلي چرب زبون مهربون ولي ظاهرشونه در پستو گيس هاي مرا چنگ مينوازند 😂

تک پسر بودن ینی مرگ 😁😁  ببخش اینو میگم

آره دقیقا همینه از حرص گریم گرفته ...چرا زندگی من این باید بشه