2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13685 بازدید | 330 پست
يعني شما ميگيد دختر بچه رو ازاد بزاريم هر كاري دوس داره بكنه و هزار تا بلا سرش بياد؟

من پیاماتون رو خوندنم عزیزم شما فقط داری حرف خودت رو میزنی

وقتی نمیدونی باید چ جوری با ی دختر ۱۳ ساله صحبت کنس ، از ی مشاور نوجوان کمک بگیر

اگررر خواهرت رو از خودتون متنفز کردید، طردش کردید، بهش تیکه و طعنه زدید، منتظر بدترین عواقب باشید

گوشی ساده جور کردن، مخفیانه و پنهان کاری کردن، هییییچ کاااری نداره

از امروز منتظر باشید پنهان کاریش شروع بشع

بچه های الان خیییلی زرنگن

من اگر خواهرم بود، بدون اینکه ب مادرم بگم خودم باهاش صحبت میکردم، قشنگ، با زبون خودش، رامش کن، بکشونش طرف خودت

پرخاش نکن ب کسایی ک دارن درست راهنماییت میکنن، و شما روی حرف خودت پافشاری میکنی

حیا و خجالت وقتی از بین بره رفففته

نذارید قبحش بریزه بین شما و خواهرت و مادرت

بذارید خواهرت ازت خجالت بکشه تا نگاش میکنی

اگر اومدی طبل رسواییش رو ب صدا دراوردی منتظر باش ک روزی بهت بگه ن به تو، ن ب هیچکس دیگه ربطی ندارع و هر کار بخواد بکنه

يعني شما ميگيد دختر بچه رو ازاد بزاريم هر كاري دوس داره بكنه و هزار تا بلا سرش بياد؟

واقعا اگر یکی بهتون بگه درست رفتار کنید با یک نوجوان، منظورش اینه ک ب حال خودش بذارش و آزادش بذار؟

شما الان اومدی اینجا ک همه بهت بگن باریک اله، چقد کارت خوب بود،تبلتشو بگیرید ،نذارید با هیشکی حرف بزنه تا درست بشه

ن خانوم، اینطوری درست نمیشه، شاید ظاهرش خوب باشه، اما اگه ب این رفتار اشتباهت ادامه بدی شیش هفت ساله دیگه ک همه ی کاراش رو شد خودت رو سرزنش میکنی ب خاطر امروزت

و در اخر، اگر مخالفی با حرفام دیگه بحثی باهات ندارم و بهت میگم آفرین خوب کاری کردی، بازم ازین کارا بکن

خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بیایین بگین چرا دخترا رو زود شوهر میدن🙄

اینم شد دلیل برای ازدواج زود هنگام ؟ یعتی کارکرد ازدواج فقط فرو نشاندن عطش جنسی و کنجکاوی بچه های تازه بالغه . پدر ومادر خودشون باید اگاه باشن مطالعه کنن که هر بچه ای در هر سنی چه کنجکاوی هایی داره  . نه اینکه دختر و پسر تازه بالغ شده رو با تبلت و موبایل ول کنن به امون خدا . تربیت فرزند سختی داره ، نیاز به مهارت و اگاهی داره .  اگه کسی وقت وحوصله اش رو نداره ، نباید وارد این گود بشه . باید به کار بچه ها نظارت  کرد .  اصلا لزوم استفاده ی گوشی اندروید برای یک نوجوان چی هست ؟ 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

دخترم نگران نباش گرچه کارت ناشیانه بوده و ترسیده و شوکه بودی ، ولی نهایتا  در حد یک خواهر کار بدی نکردی از ابنجا به بعد دیگه بار حل این مشکل با مادرت هست  که بخواد چه رفتاری در پی بگیره که البته راحت ترین و بد ترین کار همون داد و بیداد و محروم سازی هست .  چون این بچه دیگه راه و روش بر قراری ارتباط رو یاد گرفته . در برخورد با این مشکل باید از یک مشاور خردمند کمک بگیرین . بالاخره هر پدر ومادری یک روز در موقعیت اگاه شدن از این  کنجکاوی های فرزندش قرار میگیره  . و باید خودش رو اماده کنه . 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

به مامانت پیشنهاد می کنم از خدمات مشاوره ی کودک و نوجوان  دانشگاه شهید بهشتی  یا مرکز مشاوره ی سگال کمک بگیره . دیر وقت میدن ولی کارشون خوبه .

اینم شد دلیل برای ازدواج زود هنگام ؟ یعتی کارکرد ازدواج فقط فرو نشاندن عطش جنسی و کنجکاوی بچه های تا ...

ارع چون پدر غیرت نداره...روابط نامشروع بین دختر و پسر عادی شده،،،دختر رو به امون خدا گذاشتن هر غلطی میکنه بعدش به دوست پسر داشتنش افتخار میکنن ...اگه ازدواج کنه حقارته...کنترل نفس نداره ی جوری باید رامش کرده گرچه جوونا الان با شوهر داشتنم کار خودمونو میکنن

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
ارع چون پدر غیرت نداره...روابط نامشروع بین دختر و پسر عادی شده،،،دختر رو به امون خدا گذاشتن هر غلطی ...

اون پدر و مادری که به دوست دختر و پسر داشتن بچه هاش افتخار می کنه نه تنها روشن فکر نبست بلکه نا اگاه هست . بچه ها خیلی روح لطیفی دارن و خیلی ساده گول میخورن .  و ساده تر مورد سو استفاده قرار میگیرن . من که برای دخترم همه چیز رو تو ضیح دادم .  این  همه خبر در مورد تجاوز و سو استفاده و خیلی چبزهای دیگه  .  ولی وقتی یه مادر همه ی فکرش پی خانه داری و رسیدگی به سر و وضع خودش هست و به بچه اهمیت نمیده این مشکلات پیش میاد . 

اون پدر و مادری که به دوست دختر و پسر داشتن بچه هاش افتخار می کنه نه تنها روشن فکر نبست بلکه نا اگاه ...

ارع ...ولی طرز فکر بعضیا اینکه اونا غلط میکنن ما بچه ها رو زود شوهر بدیم ...دیدم که میگم

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍
من پیاماتون رو خوندنم عزیزم شما فقط داری حرف خودت رو میزنی وقتی نمیدونی باید چ جوری با ی دختر ۱۳ سا ...

حرفاي شما رو من كااااااملا قبوووول دارم

منم خب تجربه اي نداشتم اون لحظه واقعا حالم خوب نبود

چون قبلا خودم باهاش حرف زده بودم ولي خب

گفتم شايد بهتر باشه بدونه

من قبول كردم حرف دوستان رو و ميخوام خودم باهاش حرف بزنم

فقط حرف اونايي كه ميگن خب چه ايرادي داره و دختر سن و سالش ميطلبه و...با اونا مخالفم

توكل بر خدا...♥️
واقعا اگر یکی بهتون بگه درست رفتار کنید با یک نوجوان، منظورش اینه ک ب حال خودش بذارش و آزادش بذار؟ ...

نه بابا مگه مدال بهم ميدين كه كار خوبي كرده باشم

بعد از اينكه ب مامانم گفتم بعدش باز شماره اش رو ديدم

رو كار خودم فك كردم گفتم شايد اشتباه بوده از شماها تو ني ني سايت بپرسم كه چيكار كنم و بهش چي بگم

هنوز ب روي خودش نياوردم كه بازم شماره اش رو ديدم

ولي كمك بزرگي بود و ديگه تصميم گرفتم اينطوري مه گفتن خودم باهاش حرف بدنم

و حتي از راز هاي خودم بگم بلكه اونم باهام راحت باشه

توكل بر خدا...♥️

عزیزم خواهرت الان تو سنیه که این چیزا عادیه براش  کارت اشتباه بود که به مادرتون گفتید به هر حال تو خواهرشی نمیگم همراهیش کن نه بهش هشدار بده هواشو داشته باش بزار بهت اعتماد که همه چیو بیاد به خودت بگه باهات مشورت کنه سعی کن یه خواهر خوب براش باشی  تا بتونه ازت کمک بگیره اینجوری بدتر سعی میکنه پنهان کنه همه جیو و بدتر میشه خدای نکرده 

خوب کردی اگه خواهرمن بود یه دست و یه پاشو از ۱۷جا میشکستم

عزیزم اینجوری هیچ وقت بهتون اعتماد پیدا نمیکنه و بدتر پنهان کاری میکنه باید سعی کنه یه حامی خوب براش باشه تا بهش تکیه کنه