2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13686 بازدید | 330 پست

امروز برای دومین بار خداروشکر کردم که خواهر ندارم

بار اولشم تو همین نینی سایت بود که یکی دقیقا اینکارو کرده بود و خواهرش خودکشی کرده بود

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

١٣

یاد13 سالگی خودم افتادم منم ازاین کارا میکردم تقصیرمن نبود بابام برام گوشی خریده بود توخیابونم پسرا شماره میدادن عقلم نمیرسید باهاشون حرف میزدم 

زیادگندش کردی استارتر به توهم میگن خواهر خیلی اشتباه بزرگی کردی ب مادرت گفتی 😕😕😕

خب الان اومدم از شما كمك بگيرم بگيد چيكار كنم

هیچی دیگه با عرض معذرت گند زدی

دیگه چیو چیکار کنی!!!

الآن خواهرت هی تو دلش بهت میگه فضوووول ازت بدم میاد😝 حرص مارو در آوردی، حالا ببین خواهرت چه حسی داره

🖤

تو خوبی من ۱۱سالم بود 

بلوغ. فقط تو 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
امروز برای دومین بار خداروشکر کردم که خواهر ندارم بار اولشم تو همین نینی سایت بود که یکی دقیقا اینک ...

اره والا البته من تا الان نداشتم و نخواهم داشت۱۸ سالمه

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

بدون این کار تو عواقب خیلی بدی داره خیلی بچگانه و لوس رفتار کردی اشکالی نداره در اینده میشه یکی مث من ک تشنه محبت خاهرانس چون خاهر منم مث تو بود و منم بزرگترین حسرت زندگیم ک مث دوست باهام رفتار کنه ن ی ادمی ک میخاد بگه من بزرگم و تو بچه فقط یک بار ی چیزی بهش گفتم گذاش کف دیت مامانم پنج ساله دیگه بهش حسی ندارم هیچی هم نمیگم 

🖤

اونايي كه ميگن خودت حرف ميزدي

من ي بار باهاش حرف زدم

كلي نصيحتم كردم

ولي تا يكي بهش سماره ميده بايد اين كار رو بكنه

فك كردم مادرم بفهمه بهتر ميتونه باهاش حرف بزنه

از من ب عنوان خواهر شايد قبول نكنه

من خودم خواستگار دارم و زير نظر خانواده حرف ميزنيم

گفتم بهم نگه تو خودت حرف ميزني 

توكل بر خدا...♥️
امروز برای دومین بار خداروشکر کردم که خواهر ندارم بار اولشم تو همین نینی سایت بود که یکی دقیقا اینک ...

دقیقا منم حوصله فضولی و اینجور کارارو ندارم و الآن گفتم خداروشکر خواهر ندارم

🖤

فقط اونایی که میگن چ اشکال داشته 🙄 چطور اشکال نداره تو همین پربازدیدا بخونید که دخترای جوان دوست پ ...

عزیزم درسته ولی این راهش نیس اینجوری باعث میشه مخفی کاری کنه ی راه بالاخره پیدا میکنه کارشو انجام بده

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺
اره والا البته من تا الان نداشتم و نخواهم داشت۱۸ سالمه

منم نخواهم داشت خداروشکر 

فک کن یه درصد اینطوری باشه 

من بشخصه اتیشش میزدم

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

یه طوری گفتی می لرزیدم و اینا من گفتم یا خدا چی شده😱😰😱    بعدم که رفتی گذاشتی کف دست مامانت. عزیزم انگار خودت از خواهرت بچه تریاااا😐😑 خودت می تونستی خواهرانه و صمیمانه مشکل رو حل کنی ینی توانایی اینم نداری؟

و خدایی که به شدت کافیست