2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13685 بازدید | 330 پست
دروغ میگی ؟؟؟؟ مگ میشه ی دختر ۲۰ ساله الن با همچین تفکرات توووو؟؟؟؟ ببخشید ولی خیلی خیلی بچه ای خدا ...

چقدر شماها خوبين

واقعا

من خودم چون اهل دوس پسر بازي نبودم

حس ميكنم دختر تو سن ١٢،١٣بايد دنبال بازي باشه

نه حرفاي +١٨با يه پسر

كه بدبخت بشه و بكشه بيرون خواهرم رو

اگه دوستم بود هيچ وقت اينطوري نميشدم

ولي چون خواهرمه 

توكل بر خدا...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیگ نیا ک بد خط خطی ام

فعلا ک اومدم 😊

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
ميگم باز شماره اش رو ديدممممم😭 با اينهمه باهاش حرف زديم  ميگم الان چيكار كنم شماها دعوا دار ...

عزیزه من حالا که طعمشو چشیده دیگه دست برنمیداره مگه نمیگی خودت حرف میزنی زیر نظر خانوادت خب توهم باید کاری کنی اونم زیر نظر تو اینکارو کنه درسته این کار از بیخ اشتباهه اما دیگه نمیشه کسیو چش و گوش بسته نگه داشت چون بلخره از یه جا درمیره پس خودت هواشو داشته باش ازاین ب بعد

اعصابم بهم ریخت .. واسه همینه چیزاس منم رازمو به خواهرم نمیگم ب دوستام بگم حداقل خیالم راحته حرفم تو ...

ميدوني چرا دقيقا منم همينو نوشتم تو پست قبلي

چون دوست دلش واس دوست نميسوزه

منم اگه دوستم بود هيچ وقت همچين واكتسب نشون نميدادم

ولي واسم حرص داشت كه دختري كه هنوز ب بلوغ نرسيده ي با به پسر حرفاي چرت بزنه

توكل بر خدا...♥️
دروغ میگی ؟؟؟؟ مگ میشه ی دختر ۲۰ ساله الن با همچین تفکرات توووو؟؟؟؟ ببخشید ولی خیلی خیلی بچه ای خدا ...

همون دیگه خودش هیچ تجربه ای نداره فکر میکنه خواهره با دو تا حرف فرار میکنه با پسره  

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
چقدر شماها خوبين واقعا من خودم چون اهل دوس پسر بازي نبودم حس ميكنم دختر تو سن ١٢،١٣بايد دنبال باز ...

عزیز من شما دلسوزید و بهترین خواهر شما بهتر از هر کسی دلت برای خواهرت میسوزه ب خرف ی عده توجه نکن گلم بعدها شما ضربه اش رو میخورید ن این آدم ها

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
تو این دوره زمونه تا با چار تا مرد حرف نزنی و قبلش شاخ درنیاری از کاراشون نمیتونی زندگی کنی دیگه مگه ...

من فقط یه مدت با پسر عمم چت کردم درباره کنکورمون  با اجازه بابام همین ولی در کل تو جامعه ما این عرفه🤔🤔🤔

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

استارتر منم ۹یا ۱۰ سال پیش همین اشتباه تو رو مرتکب شدم

خواهرم ۱۴-۱۵ ساله بود و دیگه هیچ وقت با من رابطه اش خوب نشد هیچ وقت!در واقع دیگه هیچ وقت با من صمیمی نشد

منم مثل شما نیتم خیر بود و می خواستم ثواب کنم ولی کباب شد!

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
همون دیگه خودش هیچ تجربه ای نداره فکر میکنه خواهره با دو تا حرف فرار میکنه با پسره    

😞😞😞

واي شما درك نميكنيد بخدا

اون موقعيت خيلي بدي هست

كاش حرفاشون عاشقانه و بچگانه بود و من ميخوندم ميخنديدم كه دوتا بچه حرف ميزنن

فقط حرفاشون منو بدجور اذيت كررررد

توكل بر خدا...♥️
ميدوني چرا دقيقا منم همينو نوشتم تو پست قبلي چون دوست دلش واس دوست نميسوزه منم اگه دوستم بود هيچ و ...

تو از کجا میدونی ب بلوغ نرسیده

از دور کنترلش کن مواظب باش کجا میره با چی میره ن اینکه تو خونواده بسپاریش

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
من فقط یه مدت با پسر عمم چت کردم درباره کنکورمون  با اجازه بابام همین ولی در کل تو جامعه ما این ...

منم یه مشاور دارم فقط😂😂😂

هفته ای یکبار حضوری بقیه اشم چت و زنگ😑در ضمن اینقدددد پسر مودددددب و با شخصیتیت و برادر هست که حد نداره😂😂😂

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم

استارتر بشین باهاش منطقی صحبت کن که الان وقتش نیستو تمام این چیزا رو تجربه میکنی نگران نباش هر چیزی به وقتش.یکم بیشتر براش وقت بزارید کل خانواده نزاری زیاد تنها باشه یه رفتار دوستانه داشته باش نه خواهرانه.وتو همون موقعیتم نامحسوس چکش کن 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤