2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

92 بازدید | 13 پست

سلام...من هیچوقت هیچی و دم دست پسرم نميذارم چون ماشالله نوپا هست کنجکاو....ولی نمیدونم چرا ی لحظه غافل شدم و چسب چوب مونده بود رو زمين.رفتم دیدم داره چسب چوبه رو میخوره....دست و تو دهنش و تمیز شستم یذره شیرم بهش دادم.چیکار کنم چ خطری ممکنه داشته باشه.خیلی نگرانم

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بزنم 115؟

اره زود بزنگ

حتما بخون امضامو ؛ اگه ریپلای کردی فازت گـَنگ بود از قبل بدون جوابتو نخواهم داد! نه که بلد نباشما! خیلیم بلدم انقدی که تا صبح بگم و بگی!   فقط فرقم با تو اینه مغزمو درگیر انرژی منفیای دنیا نمیکنم    توام نکن و اگه نظرت مخالفمه کلا جوابی ننویس برام منفیای دنیارو نکش سمت خودت   هولشون بده اون وَر!   حالت بهتر شد؟ حله!