2777
2789

این آقا اطراف شهر ما زندگی‌میکنه

۶ تا دختر داره..یکیش ۲۷ سالش بوده و مجرد...ی روز شوهرم امد گفت ی حاجی هست میاد مغازه

امده دردل کرده باهام و گفته ک....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و گفته بود خودت زن داری؟؟؟؟شوهرم گفته بود بله ...اونم گفته بوده ک بسلامتی خوشبخت بشید و خونه داری و کجاست و این حرفا....

شوهرمم ب داییش گفته بود و یکی از اقوامشون گفته بود من پسرم جدا شده بگو ببین زن مرد طلاق داده میشه

خلاصه این گذشت و ی روز امد  ی دبه دوغ محلی و کره محلی و این چیزا اورده بود...گفتم این کجا بود...گفت حاجی برام اورده....گفت من ک رغبت نمیکنم بخورم چکارش کنم...گفتم ببر بده ب ی کسی و نیار تو خونه...

همش به شوهرم ز میزنه و جالب اینه ک شوهرم جلوی من حوابشو نمیده....الکی بهانه میاره...اوشب ساعت ۱۱ ز زد...گفتم جواب بده ببینم چکارت داره...گفت نمخاد خودت جوابش بده بگو شوهرم خابه

همش به شوهرم ز میزنه و جالب اینه ک شوهرم جلوی من حوابشو نمیده....الکی بهانه میاره...اوشب ساعت ۱۱ ز ز ...

شاید شوهرت حوصلشو نداره واقعا

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
گفته ک من خیلی مشکل مالی دارم...شوهر برا دخترم سراغ ندتری کسی ک اهل دین و ایمون باشه و دودی نباشه

س

شوهرت باید بهش میگفت چنین مردی کم پیدا میشه توی این دوره و زمونه 

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟