2777
2789

من به شخصه دیدم که بچه های که مادر شاغل دارن محیط گرم خانواده براشون محیا نمیشه و مشکل دارن چون اولا بچه وقتی از مدرسه برمیگرده با غذای گرم و خونه تمیز مواجه میشه ولی اون بچه ای که مادر سر کار و پدر هم سرکار و میاد خونه تنها باید خودش شروع کنه غذای دیشب گرم کنه بالاخره روش تاثیر منفی شو میزاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چیزی که منو به فکر فرو برده همینه

ببین عزیزم کانال تربیتی نور دیده رو بخون 

ببین  نکات تربیتی رو  واقعا من میخونم در رابطع با بعضی چیرا میمونم که چطور به بچه آسیب میزنه 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

مادر من شاغل بود از صب تا شب نبود ما 4 تا خواهر برادیم همه با تربیتیم البته از دید خاله ها و عمه ها اینش مهم نیست 

مهم اینه که من وقتی بر میگردم به بچگیم هیچوقت مامانم پیشم نبوده همه حرفام با بابام بود (ساعت کارش کمتر بود)خلا مامانم خیلی حس میشد 

من الان بچه دارم ولی به هیچ عنوان دوست ندادم شاغل باش. بااینکه قبل تولد پسرم شاغل بودم ودر امد خیلی خوبی داشتم 

خدایابودن همسرو فرزندم برام تا اخر دنیا بسه  دیگه هیچی ازت نمیخوام 
 کی بهتر تربیت میکنه که مسلما به روش تربیتی شون برمیگرده ولی بچه های خانم های شاغل اصولا مستقل ...

من این نظرتونو قبول ندارم من خودم لیسانس ریاضی دارم ولی سر کار نیستم اما خونم  قانون دا ره برای خواب وهر چیز دیگه ایی من حتی اجازه نمیدم  بچه هام تو کوچه بازی کنن اما همسایه ام گارمنده عصر که میشه پسرش تو :وچه میفرسته که  از دستش  راحت  اشه تربیت هم که صفر  یه فحشایی  میده دهن ادم  باز میمونه

خدایا نظری شاید بشود فرجی
بچه من همش خونه مامانم هست حتی دوست نداره بره مهد 

از سه سالگی باید بفرستیش مهد حتی اگر خانه دار باشی

باید با همسن هاش بازی کنه باید کنار اومدن تو جمع رو یاد بگیره باید اجتماعی بشه باید گرفتن حق خودش تو جمع همسن و سالاش که باهاش برابر هستن رو یاد بگیره تو خونه

فقط وابسته میشه و با چنتا بزرگسال که دمخور.

در ضمن اصلا کارت رو رها نکن کشورای جهان اول اکثرا مادرا شاغل تمام وقت هستن همون طور که میبینی تربیتشون از کشورای جهان سوم خیلی جلوتره.  شاغل بودنتون منافاتی نداره با تربیت بچه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

مادرخانه داری که مطالعه کنه و اگاه باشه 

و بادوستانشم  روابط داشته باشه  مطمئنا موفق تر از مادر شاغل 

چون مادر شاغل هم کار بیرون و هم کار خونه و تربیت فرزند واقعا سخته  و بار زیادی روی دوش مادره که به مرور شکستش میکنه  

من دوستانی داشتم که مادران شاغل داشتن و واقعا  کمبود داشتن تو خونه چون میگفتن مادرم که میاد وقت نداره برای ما و صرفا مادر باید پول بده تا بچه خودش رو سرگرم کنه و  نمیشه برای همه چیز وقت گذاشت 

وجود مادر تو خونه برای بچه علاوه بر دلگرمی کمک میکنه که به  راه خطا نره

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

بالاخره بچه دچار خلا میشه تو زندگی فک کن بچه 8 ساله از مدرسه بیادمامان یا بابا یکیشون نباشه خونه این بچه تا 5 غروب تنها باشه تا اون بچه ای از مدرسه بیاد با آغوش گرم مادر مواجه بشه بالاخره تاثیر داره

تلگرامه؟

بله فوق العادس 

و اینکه  سعی کن پسرتو از 8 سالگی به بعد حتما یه ورزش مورد علاقش بفرستی چون پسرا نیاز به تخلیه انرژی دارن هم برای دوران کودکی و هم بزرگسالی به خاطر اینکه در بزرگسالی به خطا نرن 

من این نظرتونو قبول ندارم من خودم لیسانس ریاضی دارم ولی سر کار نیستم اما خونم  قانون دا ره برای ...

این دیگه کم کاری از خانم همسایه هست. بعید نیست اگر خونه دارم بود وقت نمیذاشت برای بچه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد