2777
2789
مادر شاد چی؟کتابه؟

نه عزیزم .منظورم اینه که بچه ای موفق و مودب بار میاد که مادر شادی داشته باشه.مادری که همیشه با حوصله و مشوق باشه تو همه شرایط.مادری که همه توجه خودش رو فقط و فقط برای فرزند و شوهر نزاره و به خودش و علایقش هم توجه کنه.شما اگه شاغلی و عاشق کارت هستی به نظر من کارت رو رها نکن چون بعدا حتما توی روحیه ات تاثییر خیلی زیادی داه.بگرد دنبال راه حل دیگه ای

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
از سه سالگی باید بفرستیش مهد حتی اگر خانه دار باشی باید با همسن هاش بازی کنه باید کنار اومدن تو جمع ...

اینکه از سر کار میام و خسته ام ودلم میخواد استراحت کنم ..ولی اون دوست داره باهاش بازی کنم و وقت بگذرونم...فوقش یک ساعت بازی کنم بعدش باید بخوابم تا انرژی بگیرم اونم همش میچسپه به تلویزیزون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترين بازي براي كودكان بازي هايي است كه كودك بتواند بسازد و خراب كند، مثل شن بازي، لگو سازي..

هرگز كودكتان را براي خراب كردن اسباب بازيش سرزنش نكنيد. اجازه دهيد با اسباب بازي شكسته خود بازي جديدي اختراع كند.

اسباب بازي براي شكستن و خراب كردن است. به كودكتان اين پيام را ندهيد ارزش وسايلت از تو بيشتر است مضطرب و نگران باش چون وظيفه تو نگهباني از وسايلت است.

@nooredideh

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
اینکه از سر کار میام و خسته ام ودلم میخواد استراحت کنم ..ولی اون دوست داره باهاش بازی کنم و وقت بگذر ...

نمیتونی ساعت مهدکودک رو با ساعت کاری خودت هماهنگ کنی؟ سر راه میری دنبالش و با هم برمیگردی اونم قطعا از مهد بیاد خستس دوتایی دو ساعت عصر چرت بزنین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من بازم میگم به خونه دار وشاغل نیست به مهارت اطلاعات ومحیط خانواده است بچهها بیشتر به رفتار ما توجه میکنن تا گفتار اگر پدر ومادر سعی کنن  خوب صحبت کنن ودر رفتارشون دقت کنن شک  نکنن بچه خیلی بیشتر یاد میگیره تا  ینکه هر روز هی مطالبو  تکرار کنن

خدایا نظری شاید بشود فرجی
نمیتونی ساعت مهدکودک رو با ساعت کاری خودت هماهنگ کنی؟ سر راه میری دنبالش و با هم برمیگردی اونم قطعا ...

مهد گذاشتمش اما بعد از چند ماه اینقد گریه زاری به پا کرد که نمیرم وکلی خواهش والتماس میکرد منو نبر مهد منم دلم براش سوخت ونبردمش..البته به همین راحتی نبود خیلی باهاش کنار اومدم ..رفتم مهدش وپیگیر شدم اما دیگه هم خودم وشوهرم وخودش خسته شدیم ودر آخر بی خیال مهد

مهد گذاشتمش اما بعد از چند ماه اینقد گریه زاری به پا کرد که نمیرم وکلی خواهش والتماس میکرد منو نبر م ...

نکنه تو مهد اذیتش کردن؟ اصولا اگر محیط خوشایند براش باشه با اشتیاق میره. دقت کنی بچه کوچیک یه بچه دیگه رو ببینه میره بازی کنه تو مهد هم پره بچه هست احتمال داره چیزی بوده که به زبون نیاورده. بهتره چند ماه دیگه با یه مهد دیگه هماهنگ کنی ولی حتما قبلش هر تغییری خواستی تو زندگی بچه بدی یکی دو روز قبل براش ساده توضیح بده که آمادگی ذهنی داشته باشه و بابت مسئله جدید استرس بهش دست نده و گریه و زاری راه بندازه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مهد گذاشتمش اما بعد از چند ماه اینقد گریه زاری به پا کرد که نمیرم وکلی خواهش والتماس میکرد منو نبر م ...

تو خونه پیش کیه

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
واقعا راز داشتن بچه خوب وبا ادب چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

سی دی های تربیت کودک یک تا سه سال و سه تا 7 سال مال دکتر هلاکویی رو از انتشارات ما و شما سفارش بده.

گوگل کنی پیداش میکنی هر سیدی 15 تومنه.بالاخره یه مرجع برای اصول تربیتی باید داشته باشی.