2777
2789
خب درس خوندن ذهنشون بازتره  .بیشترتواجتماع هستن و مسایل رو میبینن.

مگه خانه دار نداریم که درس خونده باشه تو اجتماع و اینا باشه؟لزوما شاغل بودن شرط تحصیلات و توی اجتماع بودن نیس

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
مگه خانه دار نداریم که درس خونده باشه تو اجتماع و اینا باشه؟لزوما شاغل بودن شرط تحصیلات و توی اجتماع ...

من منظورم اینه ک درس خونده باشه دانشگاه رفته باشه حالاشاغل باشه ک چ بهتر کلامنظورم اینه ک دیپلمه نباشه

خلایق هر چه لایق👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظورم اینه ک درس خونده باشه دانشگاه رفته باشه حالاشاغل باشه ک چ بهتر کلامنظورم اینه ک دیپلمه نبا ...

گلم در جریان نیستیا کار نیس کل اطرافیانم  دکترا و فوق لیسانس و لیسانس همه خانه دار هستن من لیسانس از دانشگاه دولتی تهران دارم خانه دارم همه هم اهل مطالعه و بروز

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

شاغل...نه برای مطالعه و اینا.برای اینکه اولا درگیر مسایل اجتماعی بیشتر هستن و مهمتر اینکه آدم وقتی خونه هست بیشتر درگیر مسائل بیخود و خاله زنکی میشه و روی زندگیش تاثیر میذاره.اینایی که گفتم قطعی نیست و شامل همه نیست.پس هی نگید من فلانی دیدم اینجور و اونجوره.بعله منم کلی شاغل دیدم خاله زنک...ولی به صورت کلی از دید خودم و مردهای اطرافم دیدم.همه اصرار داشتن زنای خونواده برن سرکار نه برای پولش بلکه برای اینکه بیکار نباشن

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
چرادرجریانم چون خودمم هنوزکارپیدانکردم بعد۱سالوونیم😣

پس چی میگی؟من الان مادر بشم ب مراتب با توجه به شناختی ک از جامعه پیدا کردم با توجه ب تحصیلات و کتاب هایی ک بیرون از درس و تو حیطه ی روانشناسی کودک خوندم و وقتی ک صرف فرزندم میکنم و زیر نظر خودم و همسرم بهتر میتونم تربیت کنم اینو گفتم واسه خانه دارهای اهل مطالعه و کسایی که خودشون هم خوب تربیت شدن هر روز ایرادای خودشونو بر طرف میکنن انتقاد پذیر هستن راکد نمیمونن

دیپلمه ی بی مطالعه

دقیقا

خانوم پوشش خیایبان آدمها ربطی به اصالت نداره.اون ذهن و فکر آدمهاست که باید با اصالت باشه.یکی از این ...

من تو امور شما دخالت کردم یا توصیه ای بهتون کردم ؟؟؟

بله شماهم تو امور من دخالت نکن چون استارتر نظر راجب تربیت خواستن و نظراتمو گفتم شما باید تک و تک و ریپلای کنید . ذهن و فکر با اصالت باشه تو ظاهرم تاثیر داره واون شخص اصیل

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
خونه پیش مامانم...نمیدونم چرا یه دفعه نی نی سایت برام بسته شد الان درست شدم

بله برای منم  بسته شد  بله اون کانالم تلگرامه فوق العادس

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
من تو امور شما دخالت کردم یا توصیه ای بهتون کردم ؟؟؟ بله شماهم تو امور من دخالت نکن چون استارتر نظر ...

من بحثی با شما ندارم.اما اینو خوب میدونم که مبحث تربیت یه چیزیه پوشش یه چیز

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........