2777
2789
عنوان

بیاین تورو ب امام رضا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن اورژانس ؛ اگر خطرناک باشه خودشون میان ؛ (فقط اگر لازم شد بره بیمارستان یا درمونگاه بگو کسی ر ...

گف ببر دکتر مسموم نشه

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
شاید به دردت بخوره پسر داییم ۱۴،۱۵سالش بود اشتباهی سم خورد درجا کبود شد بهش ماست دادن پوست دهنش سوخت ...

ماست ندارم شیر پاستوریزع دارم بدم؟

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
ماست ندارم شیر پاستوریزع دارم بدم؟

بده

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
بخدا نگران کننده نیس.یدونه قرص ضد حساسیت خورده دیگه.الانم شیر بده بخوره خنثی میکنه میبره.

تورو قران دعا کنین تمام بدنم داره میلرزه

تورو قران دعا کنین تمام بدنم داره میلرزه

عزیزم فکرنمیکنم مشکلی داشته باشه توهمه داروهایی که برای سرماخوردگی به کودکان میدند هم انتی هیستامین هست 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

خدا خفه کنه شوهرتو بگو منم آدمم بابا همچی تو کنترلم ک نیس.خودت بردار با آژانس ببر بچه رو خدایی نکرده مصموم میشه.هرچند اطلاعی ندارم ولی ببری بهتره یا حداقل شیر بده بخوره زنگ بزن اورژانس ولی هول نشو آروم باش 

من الان یه جا خوندم یه خانومی همچین سوالی کرده بود از نی نی یار بچشم 23 ماهش بود ؛ پزشک جواب داده بود که دوزش برای بزرگسالا تنظیم شده و برای بچه ها مناسب نیست و ممکنه اذیتشون کنه که بستگی به وزن بچه داره برای همین بهتره پزشک ببینتش تا مسموم نشه ؛ اما راجع به عوارضش گفته بود تا چند ساعت گیجی و خواب الودگی میاره ؛ به نظرم اگر الانم نتونستی فردا صبح زود حتما ببرش درمونگاه ببینن که قرصه بدنشو اذیت نکرده باشه ؛ الانم میبردی که بهتر بود ( همسرتو راضی میکردی یا اگر برادر داری به اون میگفتی  یا پدرت )