2777
2789
عنوان

بیاین تورو ب امام رضا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از ۱۱۸ شماره یه داروخانه شبانه روزی رابگیرین و ازدکترش سوال کنیدحتی از ۱۱۵ هم میتونید سوال کنیدحالا خوبه آنتی هیستامین بوده 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

بهش شیر پاستوریزه بده

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
شوهرم نمیبره داره فحشم میده میگه میخواس جواست باشه

نمیخواد ببریش دکتر اول به اینایی که گفتم زنگ بزن ومشورت بگیر ببین چی میگن 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

خواهر من ۴تا مترونیدازول خورده بود عوضي همه رو سكته داد 😂😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
شوهرم نمیبره داره فحشم میده میگه میخواس جواست باشه

زنگ بزن اورژانس ؛ اگر خطرناک باشه خودشون میان ؛ (فقط اگر لازم شد بره بیمارستان یا درمونگاه بگو کسی رو ندارم تا خودشون بیان ) اگرم خطرناک نباشه بهت میگن چی کار کنی ؛  ارامش خودتم حفظ کن. 

شاید به دردت بخوره پسر داییم ۱۴،۱۵سالش بود اشتباهی سم خورد درجا کبود شد بهش ماست دادن پوست دهنش سوخت خون میومد دهنشم قفل شد بردنش بیمارستان بهشون گفت خوب کاری کردین ماست دادین😞