2777
2789
عنوان

چرا ننه بابای من اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 41 پست

شما مثبت به قضیه نگاه کن؛پدر و مادرت واست ارزش قائل هستن که اینجوری میگن البته حرفشون هم بی اساس نیست خیلی از محیط های کاری زمخت و پر از فشار هستن...بعدم تا ۴ سال دیگه شاید نظرشون عوض شد..شاید شرایط شما تغییر کرد..

هرچیز که در جستن آنی،آنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا درستو تموم کن،کووو کاررر. کدوم دانشگاهی؟ دانشگاه خوب؟

آخه الکی درس بخونم که چی بشه براچی عمرمو هدر کنم

دانشگاه دولتی تو اهوازم

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
آخه الکی درس بخونم که چی بشه براچی عمرمو هدر کنم دانشگاه دولتی تو اهوازم

دانشگاه روزانه باشی خوبه. اما کار انقد کمه ک.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من ارزومه پدر و مادرم بهم گیر بدن حتی تاحالا محل کارمو ندیدن مثلا میخوان بهم بگن بهم اعتماد دارن ام ...

من با این کارشون شدیدا احساس بدی دارم جوری که ازشون متنفر میشم منم دلم میخواد مستقل بشم اما جلوی آرزو هامو میگیرن 

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
آخه الکی درس بخونم که چی بشه براچی عمرمو هدر کنم دانشگاه دولتی تو اهوازم

درستو حتمابخون،اگر از رشتت پشیمونی ،شک نکن،انصراف بده و رشته جدید کهموردعلاقته روبخون،شک نکن علاقه داشته باشی موفق میشی

یه جمله هس میگ فاصله سنیه 18تا 22 ;چهارسال نیست 40 سالههه .22 سالت ک شد این حرفو خوووب درک میکنی . & ...

اره خیلی دیر میگذره😥😥

اما شما از چه نظر میگی؟

همه درخواستی دارم اما نه تامین میکنن نه میزارن خودم پول درارم هم خدارو میخوان هم خرما

یکم بهشون فشار بیار بگو میخوام اذیتشون نکن ولی هر ردز بگو مثلا فلان چیز و میخوام . بعد که گفتن نمیتونیم بگو خب پس من میرم سرکار که بتونم چیزی که میخوام و خودم زحمت بکشم بخرم

جامعه بد شده .نگرانت هستن عزیزم ی حا مطمین پیدابشه برا کار میزارن بری .هروقت خودت بچه دارشدی اونم دخ ...

عزیزم من دلم نمیخواد بچمو اینجور بزرگ کنم ترجیح میدم اصن اگه اینجوره بچه دار نشم چون به خاطر خیال راحت خودشون قید آرزو و شادی بچه هاشونو میزنن😥😥

اره خیلی دیر میگذره😥😥 اما شما از چه نظر میگی؟

دیدت کلا فرق میکنه پخته میشی فک.نکن این 4سال کشکیه خیلی بزرکتر میشی خیلی جاها میدونی چیکار کنی چی بگی پخته تر عمل میکنی کلا .براهمینه بابات میگ صبرکن 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اونها به تو اعتماد دارن به جامعه ندارن تو درستو بخون انشاا... که نظرشون عوض میشه خوب بلاخره سنت بیشت ...

باور کنین ندارن همش ادعای الکی میکنن تا حالا خطایی هم از من ندیدن بعدم من اگه درس بخونمو نتونم کار کنم میمیرم نمیتونم این وضع کنم تحمل کنم اگه نشد چی

مال منم اینجوری بودن بعد دانشگاه حالا هی میگن کاش کار جور میشد برات و من و حسرت امری ک گذشت و میتونس ...

میدونی من بیشتر از این که واسه پولش بخوام برم واسه اینه که مشغول به کار بشم زندگیم یه هدفی داشته باشه و بیهوده نباشه بیکار باشم افسردگی میگیرم کلاس هم الان کلاس زبان میرم اما همه کلاس هارم که نمیتونم برم بالاخره پول همه ی کلاسا زیاد میشه

چقدر دلت خوشه ک فکر میکنی مدرک بگیری کار هست اگر پزشکی میخونی اره هست اما بقیه رو بذار دره کوزه ابش ...

خب بالاخره هر چی سطح تحصیلاتمو بالاتر ببرم کار بهتر پیدا میشه بعدم کار فقط عرضه میخوادو کسی که حمایتت کنه که من کسی نیست حمایتم کنه