2777
2789
عنوان

چرا ننه بابای من اینجورن

420 بازدید | 41 پست

به بابام میگم میخوام کار کنم اجازه نمیده بهش میگم خب اگه قرار کاری نکنم برا چی درس بخونم بگو از دانشگاه انصراف بدم میگه حالا تا چهار سال دیگه آخه مگه من مسخرشم مگه الانِ من با ۴ سال دیگه چه فرقی میکنه اصلا به حرفش اعتمادی نیست من مطمئن نیستم بازم فردا روزی بعد از اتمام درسم بزار مستقل و مشغول به کار بشم مامانم از همه بدتر به جای اینکه حمایتم کنه بدتر چوب لای چرخ میذاره اصلا واسشون مهم نیست من ناراحت باشم گریه کنم آخه مگه من گناه کردم تو همچین خانواده ای به دنیا اومدم بهم میگن بهت اعتماد داریم اما دروغ میگن هر چی سنم بالاتر میره بدتر میشن من دلم نمیخواد دختر باشم که اینقدر عذاب بکشم آخه چرا اینقدر بین دختر و پسر فرق میذارن

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا درستو تموم کن،کووو کاررر.

کدوم دانشگاهی؟ دانشگاه خوب؟

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من ارزومه پدر و مادرم بهم گیر بدن حتی تاحالا محل کارمو ندیدن

مثلا میخوان بهم بگن بهم اعتماد دارن اما با اینکارشون شدیدا حس بی ارزش بودن میکنم

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

یه جمله هس میگ فاصله سنیه 18تا 22 ;چهارسال نیست 40 سالههه .22 سالت ک شد این حرفو خوووب درک میکنی .  

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

اونها به تو اعتماد دارن به جامعه ندارن تو درستو بخون انشاا... که نظرشون عوض میشه خوب بلاخره سنت بیشتر میشه و بهتر میتونی خودتو ثابت کنی 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مال منم اینجوری بودن بعد دانشگاه حالا هی میگن کاش کار جور میشد برات و من و حسرت امری ک گذشت و میتونستم تو دانشجوییی برم کاراموزی و الان بهترین درامد رو داشته باشم

ولی بازم نداروشکررر حتما صلاحی بودهههه خودتو اذیت نکن سرگرم کلاس و انواع هنرهای جدید باش هم یاد بگیری هم ان شاءالله بعد دانشکاه سر کار بری دیگه وقت این چیزا رو نداری

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
اصلا کار هست مگه!

اره فروشندگی هست 

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
درخواست های مادیت و خارج از توانشون بکن اون موقع خودشون میفرستنت سر کار

همه درخواستی دارم اما نه تامین میکنن نه میزارن خودم پول درارم هم خدارو میخوان هم خرما