2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 360 پست
رسم و رسومات هویت یک ملت رو میسازه.حالا میخواد هالویین آمریکا یا آیین گل لر ها باشه

همشون ولی درست نیست به نظرم همین عیدی ها🤔🤔 ی عید بزرگ و شب یلدا بسه دیگه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
همشون ولی درست نیست به نظرم همین عیدی ها🤔🤔 ی عید بزرگ و شب یلدا بسه دیگه

الان وضع اقتصادی مردم رو به وخامته وگرنه که قبلا طلا خریدن انقدر سخت نبود.ما خودمون رسم داریم که مناسبتای مختلف کادو به عروس بدیم ولی کسی دیگه از پسش برنمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وضع اقتصادی مردم رو به وخامته وگرنه که قبلا طلا خریدن انقدر سخت نبود.ما خودمون رسم داریم که منا ...

دقیقا رسم ما هم هست ولی ب خاطر این کلی جوون ها بینشون دعوا شده

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
دقیقا رسم ما هم هست ولی ب خاطر این کلی جوون ها بینشون دعوا شده

تو ایران وقتی میخوان ازدواج کنن سعی میکنن تا جایی که جا داره از هم دیگه بیرون بکشن.مث یه جور مسابقه و تورنومنت میشه.برا اینه دعوا میشه.هیشکی گذشت نداره.البته ناگفته نماند اصن خیلی چیزا رسم هم نیست بهونه است

تو ایران وقتی میخوان ازدواج کنن سعی میکنن تا جایی که جا داره از هم دیگه بیرون بکشن.مث یه جور مسابقه ...

اره😂😂 سر عقد خواهرم داماد ب من ۵۰ دادبرا رقص چاقو😑خواهرش اومد ۷۰ از مامانم گرفت گفت شادباشم😂😂😂😂

سلام عزیزم بستگی به خانواده داره وگرنه بختیاری جماعت قرض می‌کنه که جلو یه نفر هر چقدر آشنا کم نیاره.چه برسه به این که تو غریبه  ای . باید به شوهرت بگی وظیفه اونه خودتو جلو خانواده خراب نکن اونا دیدن شما خرج می‌کنی پسرشونم دوست داری میگن بهتر زدن به بی‌خیالی و پرویی به شوهرت بگو به زبان خوب 

.والامام بختیاریم توی همه مناسبات خودمون خرج کردیم برا عروسامون

فقط خرج عقدبعضیا عروس میده که اونم ما خودمون دادیم فقط شام عقد خودشون دادن

تو رفتی پدر   بی خبربی خبر  ، شدم دربدر. ای پدر         ای پدر 

عزیزم همه لرها مثل هم نیستن، ولی درکل، من هم خودم لرم هم خانواده شوهرم لر، خرم آباد هستیم، معمولاً وقتی عروس توی دوران عقده، هر عید و شب چله تا زمانی که عروسی میکنه براش کادو، ی قطعه طلا و شیرینی میارن همین، ولی بعد از عروسی خانواده عروس برا دخترشون میارن همین مربوط به طایفه و تبار خاصی هم نیست 

اتفاقن همهشن رسم دارن... کلا اونایی که میگن نداریم به نظم میخوان بپبچونن من تو عقدم همهشو شوهرم میگفت ما رسم نداریم بعدها تو فامیل و اینور انور شنیدم خیلی هم رسم دارن شب یلدا و عید و کاد وفلان

ببخش که اینو میگم عزیزم اما من خیلی از هم استانی هامو دیدم که به خاطر اینکه جهیزیه نخرن رفتن دختر ا ...

میشه لطفا بهم درخواست دوستی بدید؟ راجع به رسومات بروجرد سوال داشتم 

سلام من چون اون تاپیکت قفل بود اومدم اینجا توضیحات بدم شاید فایده داشته باشه چون گفتی خونواده شوهرت مال دورودن.

ببین تو همون شهر فسقلی هم تا دلت بخواد آدمها متفاوتن یعنی لرهای متفاوت من خودم مال اونجا ولی البته سالهاست یه شهر دیگه ام. ولی عروس دوستن. در کل خیلی به عروس می رسن. اینقدر خونواده من خرج عروسهامون کردن که من افسردگی گرفتم سر عروسیم چون خونواده شوهرم که تهران بودن هیچکاری نکردن با اینکه می دونم تهرانی هام کم رسم و رسوم ندارن.

نمی خوام نگرانت کنم ولی لرها در یه صورت به عروس کاری ندارن اونم اینکه غریبه باشه یعنی همیشه ترجیح شون ازدواج فامیلیه اگه پسرشون اصرار کنه به ازدواج با غریبه عروس رو اذیت نمی کنن ولی شاید سخت بپذیرنش.

مامان من با اینکه مال همون شهر بود اما خونواده بابام نپذیرفتنش چون فامیل نبود. البته بعضیا هم اینجوری ان که غریبه باشی اتفاقا تحویل می گیرن برات فرش قرمز پهن می کنن. 

توشون چند تا خونواده هم هست که کلا معروفن به اینکه با وجود پولدار بودن اما به عروس احترام نمی ذارن و خسیس هستن که ما دورودی ها خودمون می گیم به فلانی ها دختر ندیم. 

احتمالا یا گیر اون دو سه تا خونواده افتادی چون اتفاقا پیرهاشون به بددهنی هم معروفن یا چون فامیل نیستی نپذیرفتنت. وگرنه لرها هر بدی داشته باشن برای آبروی خودشون هم شده دونه دونه مراسمات رو بجا میارن که بقول خودشون تو مردمی خوب باشن. 

یعنی از لحظه خواستگاری تو همون دورود اینقدر برای عروس طلا میبرن که تا روز عروسی یه کیلو طلا داره. ولی خب می گم بعضی خانواده ها تو دورود از طرف خود ما هم تایید شده نیستن. 

البته امیدوارم تو گیر اونا نیفتاده باشی. 

اما لرها سرشون بره رسوم شون نمیره. برعکس ترک ها و تهرانی ها و...که یه جاهایی سواستفاده می کنن زیرسبیلی در میرن

بهترین کار اینه که با شوهرت که خدا رو شکر میگی خوبه صحبت کنی و از حالا مشکل اصلی رو بفهمی.

خبر خوب اینه که خونواده شوهرت اگه واقعا لر باشن و دورودی باشن و مال دهات اطراف نباشن از ترس حرف مردم هم شده یه تکون به خودشون میدن برای همین باید ببینی چجوری باید تحریکشون کنی.

تو لرها اثاث سنگین جهاز رو داماد باید بده طلا باید بده خونه پسرو باید بده تمام خرج عروسی هم باید بده اما عوض این خرجا یه سری پولهای کادو رو پدر داماد برمی داره که براش سنگین نشه اما گاهی اینکارم نمی کنه اتفاقا یه عروس ما مال قم بود یکی تهران با اینکه تو اون شهرا دخترا جهاز کامل میبرن خونواده هاشون با علم به رسم لرها گفتن جهاز سنگین رو خودتون بدین و ...فقط بعضی هاشون ایرادشون اینه زیاد تو کار عروس دخالت می کنن. 

امیدوارم برات مفید بوده باشه و خوشبخت باشی

سلام من چون اون تاپیکت قفل بود اومدم اینجا توضیحات بدم شاید فایده داشته باشه چون گفتی خونواده شوهرت ...

ممنون عزیزرم از راهنماییات

نه مال روستاهای اطراف نیستن

فک کنم گیر همون خانواده هایی افتادم که میگی

البته اصالتا مال الیگودرز هستن اما سالیان ساله که دورود زندگی میکنن

هیچ کاری هم نکردن از اون اول 🤦‍♀️

ممنون عزیزرم از راهنماییات نه مال روستاهای اطراف نیستن فک کنم گیر همون خانواده هایی افتادم که میگی ...

پس شاید رسم الیگودرزی دارن من الیگودرزی ها رو نمی دونم چجوری ان. و البته تو خود ما لرها شهر بروجردی هام به خساست معروفن😄اما دورودی یا خرم آبادی یا بختیاری باشن خیلی رسم و رسوم دارن و همه رو انجام می دن. شده بخاطر اعتبار خودشون حتی. اگه فامیل شون رو می گفتی بهتر می تونستم راهنماییت کنم اما شاید شناسایی بشی و سختت باشه.🌹به هر حال امیدوارم خوشبخت باشی و خونواده شوهرت آبروی شهر ما رو نبرن😄😚