2777
2789

سلام دوستان صبح آدینه تون بخیر😀❤️

امیدوارم اخر هفته ی خوشی رقم خورده باشه براتون و هفته ی آتی مملو از ارامش و برکت باشه 🌹

داشتم میگفتم من اصلا به چشم زدن اعتقاد ندارم ولی یکی هست لامصب میاد خونمون انقدر تلفات میدیم😂خدانکنه از یه چیزی تعریف کنه اوه اوه باید از منطقه بیرونش کنیم .

دیشب اومد یه سر من موهامو مدل دیگه ای بسته بودم گفت به به چقدر بهت میاد چقدر قشنگ شدی ، باور کنید به پنج دقیقه نرسید کله م چنان خورد به کابینت 😪پیشونیمم خورده باد کرده کبود شده😪خودشم که میبینه اینجوری میشه سریع محل جرم و ترک کرده و متواری میشه🤭

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی باور کن چنین چیزی هست

بعضیا نمیدونم چه چشمی دارن به هر چی نگاه میکنن نابود میشه ، نابودگرن اصلا😂

عزیزم چشم زخم هست اینو امام علیم گفته از چشم بد دوری کنین گلم میاد ایت الکرسی بخونین بعدم اسفند دود ...

اره باید همینکارو کنم 😀