سلام بچه ها من امروز روز اول پریودم هس فردا میرم دکتر برا شروع داروها میشه کمکم کنین چیکار کنم برا داشتن تخمک های زیاد و با کیفیت
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بار اول ۱۰ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین شد. ۲ بار انتقال منفی بار دوم ۱۹ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد، ۸ ...
انشاءالله این دفعه دیگه مامانی دوستم انشاءالله انتظار همه مون تموم میشه
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
شوهرم ازواسپرم بود ۴تا فریز کردیم دوتا انتقال دادم متاسفانه ۸هفتگی قلبش ایستاد و سقط شد
قربون دلت منم یه سقط چندین سال پیش داشتم میدونم سخته انشاءالله این دفعه صحیح سالم میاد بغلت
به سلامت بگذرونی این دوره رو ایشالا نتیجه میگیری. من برای تقویت تخمدان کار خاصی نکرده بودم خود داروهای دکتر اثر کرد فقط از الان بگم بهت که بعد انتقالت اصلا استراحت مطلق نکن حتی ۱ روز چون همه اینجا بهت میگن استراحت کن ولی درستش اینه که استراحتت نسبی باشه چون خون باید جریان پیدا کنه قشنگ راه برو تو خونه فقط کار سنگین نکن و خسته نشو
راستی بچه ها من تخمدان هام پلی کیست هست الان هفته ای سه روز میرم باشگاه تا دو ماه پیش گرمی جات زیاد ...
سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنید کجا انجام دادین شما چه مرکزی ؟ بعد اینکه تو مراجعه اول دکتر چی بهتون گفت ؟ اگه من دفعه اول روز دوم پریودم مراجعه کنم داروهارو شروع میکنن یا میگن ماه بعد برم ؟؟
دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...