2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون رو بدون دردسر از پوشک گرفتن بیا بین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 59 پست

هر بچه ای یه زمان خاصی داره واسه از پوشک گرفتن 

که مادر باید این زمانو شناسایی کنه  

ببین من دوتا بچه دارم . یکی رو دوسال و نیمگی و دومی رو دقیقا دوسالگی از پوسک گرفتم هیچ کدوم حتی یک بار بیرون از دسشویی خرابکاری نکردن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اصلا به اطرافیان توجه نکن، من پسرم چند بار سعی کردم بگیرم، اما نشد هس جیش میکردو نمیگفت، این ینی بچه هنوز امادگیشو نداره،دوباره شروع کردم، دختر راحت تره چون بیشتر عروسکیه، چنتا برچسب بچسبون تو دستشویی بگو بذیم مثلا پیش کیتی بهشون نشون بدیم بلدی جیش کنی، من یه عروسک میبردم دستشویی، میگفتم ببین این جیش میکنه صداشو در میاوردم، بعد جیش کرد، گاهیم نمیومد من عروسکو برمیداشتم میگفتم من دارم میرم باهاش جیش کنه تو نمیای؟از حسودی میدویید میومد، خلاصه طی دوهفته نابود شدم تا کم کم بگه، کلی دست بزن و تشویقش کن شعر بخون انگار چه کار بزرگی داره میکنه، اگه گفت جایزه بخر براش... من کلی مریض و ضعیف شدم تا بگیرمش، پی پی هم همونموقع گرفتم همینجوری

پس حسابی خونه رو آبیاری می کنه😆😆😆 دختر من از صبح 5بار جیش کرده یه بار تو تراس چهار بارم تو خونه ...

وقتش نیست عزیزم صبر کن . تا خونت بوی جیش نگرفته  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
هر بچه ای یه زمان خاصی داره واسه از پوشک گرفتن  که مادر باید این زمانو شناسایی کنه   ببی ...

خوش به حالتون بعضی از بچه ها همکاری می کنن

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
پس حسابی خونه رو آبیاری می کنه😆😆😆 دختر من از صبح 5بار جیش کرده یه بار تو تراس چهار بارم تو خونه ...

ارهههه😂😉

من بیخیالم میگه نهایتا سال دیگه میدم قالیشویی ولی شوهرم دیوونم کرده بس ک میگه کثیفه زندگیمون فلانه کثیفه

ولی خب چه میشه کرد بچس دیگه😀

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

سلام من دخترم دو سال و دوماهش که بود سه روزه از پوشک گرفتم

باید ببینی بچه امادگی داره یا نه

وقتی میبریش دستشویی شما خودتم بشین جیش کن بعد دست بزن و بگو هورا مامان جیش کرد

حالا نوبت توهه

بچه ها از تشویق و جایزه‍ خوششون میاد

چه اصراری داری الان از پوشک بگیریش؟ از پوشک گرفتن بی وقت باعث هزار جور دردسر روحی و روانی میشه که بع ...

چه ربطی داره دختر من ۲سال ونیم بود  حتی دوست نداشت من بشورمش یعنی به حدی رسیده بود احساس مستقلی میکرد،همش بستگی به طرز برخورد مادر داره که باید بچه رواز سنین نوزادی با دستشویی آشنا کنه،الانم کار شما خیلی سخته حداقل چندماه طول میکشه به نبود پوشک عادت کنه 

گلم اصلا به اطرافیان توجه نکن، من پسرم چند بار سعی کردم بگیرم، اما نشد هس جیش میکردو نمیگفت، این ینی ...

ممنون عزیزم

من از صبح تا الان سر گیجه گرفتم از کت و کول افتادم باید بمونم چند هفته دیگه دوباره شروع کنم

ممنون عزیزم من از صبح تا الان سر گیجه گرفتم از کت و کول افتادم باید بمونم چند هفته دیگه دوباره شروع ...

اره همینطوریه خیلی به ادم فشار میاد، فقط اصلا بهش فشار نیار که بعدا وسواس میشه، چند بار امتحان کن اگه نه یکم صبر کن دوباره، فقط باید تشویق بشه و ذوق داشته باشه واسه دستشویی

ارهههه😂😉 من بیخیالم میگه نهایتا سال دیگه میدم قالیشویی ولی شوهرم دیوونم کرده بس ک میگه کثیفه زندگ ...

😂😂😂😂

هنوز حرف نمی زنه فقط چندتا کلمه میگه ولی درکش خوبه نمی دونم چرا شلوارش رو خیس می کنه وحشت می کنه

خب اولشه عادت به پوشک داشته حداقل ی هفته وقت میبره

السلام علیک یارسول الله 🌹🌹🌹🤩🤩🤩