دخترم دوسال و بیست روزشه امروز واسه اولین بار از صبح پوشکش نکردم شورت آموزشی پوشاندم خوشش نیومد گریه کرد درآوردم که اذیت نشه شلوار پاش کردم هر 20مین یه بار بردم دستشویی هر چقدر اونجا موندیم جیش نکرد آوردمش بیرون شلوارش رو خیس کرد بعد حسابی جیغو دادمی کرد نه میزاشت بشور مش یا لباسش روعوض کنم از صبح ماجرا داشتمااااااآنقدر گریه کرد بعداز ظهر که می خواست بخوابه پوشکش کردم راحت شد خوابید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گلم اصلا به اطرافیان توجه نکن، من پسرم چند بار سعی کردم بگیرم، اما نشد هس جیش میکردو نمیگفت، این ینی بچه هنوز امادگیشو نداره،دوباره شروع کردم، دختر راحت تره چون بیشتر عروسکیه، چنتا برچسب بچسبون تو دستشویی بگو بذیم مثلا پیش کیتی بهشون نشون بدیم بلدی جیش کنی، من یه عروسک میبردم دستشویی، میگفتم ببین این جیش میکنه صداشو در میاوردم، بعد جیش کرد، گاهیم نمیومد من عروسکو برمیداشتم میگفتم من دارم میرم باهاش جیش کنه تو نمیای؟از حسودی میدویید میومد، خلاصه طی دوهفته نابود شدم تا کم کم بگه، کلی دست بزن و تشویقش کن شعر بخون انگار چه کار بزرگی داره میکنه، اگه گفت جایزه بخر براش... من کلی مریض و ضعیف شدم تا بگیرمش، پی پی هم همونموقع گرفتم همینجوری
پس حسابی خونه رو آبیاری می کنه😆😆😆 دختر من از صبح 5بار جیش کرده یه بار تو تراس چهار بارم تو خونه ...
ارهههه😂😉
من بیخیالم میگه نهایتا سال دیگه میدم قالیشویی ولی شوهرم دیوونم کرده بس ک میگه کثیفه زندگیمون فلانه کثیفه
ولی خب چه میشه کرد بچس دیگه😀
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
چه اصراری داری الان از پوشک بگیریش؟ از پوشک گرفتن بی وقت باعث هزار جور دردسر روحی و روانی میشه که بع ...
چه ربطی داره دختر من ۲سال ونیم بود حتی دوست نداشت من بشورمش یعنی به حدی رسیده بود احساس مستقلی میکرد،همش بستگی به طرز برخورد مادر داره که باید بچه رواز سنین نوزادی با دستشویی آشنا کنه،الانم کار شما خیلی سخته حداقل چندماه طول میکشه به نبود پوشک عادت کنه
ممنون عزیزم من از صبح تا الان سر گیجه گرفتم از کت و کول افتادم باید بمونم چند هفته دیگه دوباره شروع ...
اره همینطوریه خیلی به ادم فشار میاد، فقط اصلا بهش فشار نیار که بعدا وسواس میشه، چند بار امتحان کن اگه نه یکم صبر کن دوباره، فقط باید تشویق بشه و ذوق داشته باشه واسه دستشویی