2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون رو بدون دردسر از پوشک گرفتن بیا بین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 59 پست

سعی کن فقط تو مهمونی وبیرون پوشکش کنی،توخونه هم نیم ساعت بعد غذا یه شلوار کیپ پاش کن برید جای که احتمالا کثیف کاری کرد تو خونه نباشه مثلا حیاط ،واسش حرف بزن بگو زشته شلوارت خیس باشه بوت میاد یجوری که بفهمه توشلوار خرابکاری کردن کاربدی، دفعات زیاد ببرش دستشویی حتی ازیه مشاورشنیدم میگن بچه روباخودت ببر جیش کن بگو اینجوری جیش میکنن خودتم تشویق کنی چند وقت بعد اونم یاد میگیره 

خب اولشه عادت به پوشک داشته حداقل ی هفته وقت میبره

ازصبح هر چندبار که شلوارش رو خیس کرده یکسره گریه کرد هیچ جو ره نتونستم سرش رو گرم کنم بهش می گفتم بلند شو توپ بازی می ترسید از جاش بلند بشه دیگه بعداز ظهر می خواست بخوابه پوشکش کردم

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت راحت شدی

خو شما هم طبق تجربه من کارتو پیش ببر، راحت بشی😁

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ازصبح هر چندبار که شلوارش رو خیس کرده یکسره گریه کرد هیچ جو ره نتونستم سرش رو گرم کنم بهش می گفتم بل ...

خب اون هنوز زوده واسش بذاریکم بگذره ی جوری بهش آمادگی بده

السلام علیک یارسول الله 🌹🌹🌹🤩🤩🤩
چه ربطی داره دختر من ۲سال ونیم بود  حتی دوست نداشت من بشورمش یعنی به حدی رسیده بود احساس مستقلی ...

اینکه دوست نداشته باشه کسی بشوردش ربطی به توانایی کنترل ادرار وموفوع نداره بچه ها کم کم یه چیزایی رو میخوان خودشون انجام بدن مثل لباس عوض کردن خوردن وکارای دیگه که میگن خودم انجام میدم .این حس مستقل شدن ارتباطی به توانایی کنترل ادرار و مدفوع نداره. 

این داستانش فرق داره .

درسته بچه رو از نوزادی با ادرار و مدفوع باید آشنا شه 

یه بچه یک ساله رو هم اگه بخوای غیر اصولی از پوشک بگیری میشه ولی به چه قیمتی

من برای از پوشک گرفتن اندازه یک دنیا فیلم آموزشی و کتاب و مقاله خوندم فیلیمی تو نت نیست که ندیده باشمش

۹۸ درصد بچه ها نزدیک سه سالگی مغزشون آماده از پوشک گرفتن میشه .این قانون مطلق نیست بعضی بچه ها زودتر وبعضی ها ممکنه دیر تر آماده شن.باید دید بچه تو چه مرحله ای هست.

وقتی کسی میتونه ادعا کنه من بچم رو به موقع واصولی از پوشک گرفتم که مادربچه کارش به دعوا کردن عصبی شدن و... نکشیده شده باشه و نه بچه به خاطر دستشویی رفتن و تو شلوار دستسویی کردن و... کارش به گریه رسیده باشه

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا

من دخترم ديه خودش پوشك درمياورد ميرفت تو دستشويي جيش ميكرد خوشش مي اومد از اينكار ديه هم نذاشت پوشكش كنم و يكبار هم تو خواب جيش نكرد نصف شب اوج خوابشم جيش داشت بيدارم ميكرد ميبردمش جيش ميكرد و باز ميخوابيد خدايي اصلااااا نفهميدم چجوري پوشك گذاشت كنار خودش ديه نذاشت پوشكش كنم..ولي از پستونك و شيشه موندم چطور بگيرمش همه راه هارو رفتم فايده نداره

شايد بهترين نباشم..ولي حداقل خودمم🤗
هنوز حرف نمی زنه فقط چندتا کلمه میگه ولی درکش خوبه نمی دونم چرا شلوارش رو خیس می کنه وحشت می کنه

عزیزمم از جیش میترسه.منم دخترم مدام عفونت ادراری میگیره الان یک سالو چهارماهشه یک ماه پیش خونه خودمون از پوشک گرفتمش وقتی میبرمش جیش نمیکنه میایم بیرون خودشو خیس میکنه رو قصری هم نمیشینه خونمونو نجس کرده رفته تو خونه فقد شبا پوشکه ک صب بیدار شه پی پی میکنه.خسته شدمم از طرفی کوچیکه از طرفی مدام عفونت هر کاری میکنم عفونت بعد ی ماه برمیگرده 

من دخترم رو 19 ماهگی گرفتم .از 14 ماهگی تو پوشکش میکرد و به اشاره بهم میگفت اما نگرفتم تا هردو رو یاد بگیره ک اذیت نشیم. هنوزم با اشاره بیشتر اوقات میگه بااینکه تا حدودی حرف میزنه و بلده بگه اما نمیگه خیلیم اذیت نشدم البته بگم باید قید تممیزی رو بزنی من بعد پوشک کل خونه رو تمیز کردم و فرشارو شستم.

تجربه م رو میگم.

اول از همه بچه رو اجبار نکن بزار وقتش برسه چون هم خودت اذیت میشی و هم اون لجباز میشه با البته مادرایی بودن بزور گرفتن و موفق شدن در ظاهر اما روی روح و روان بچه تاثیر میزاره.

هروقت حس کردی آمادگی داره شروع کن و اولاش میترسن جیش کنن کهطبیعیه پس باید صبور باشی و تو دستشویی سرگرمش کنی که بالاخره کارش رو کنه.

تشویق خیلی مهمه سعی کن باشوهرت تشویقش کنید و هدکسی میره دستشویی اعلام کنه.

من تلفنی به مادر جون و عمه و خاله میگفتم که دخترم تو دستشویی جیش کرده و اونام تشویق میکردن و دخترم میفهمید کار مهم و خوبی کرده

تشویقم باید فقط دست زدن و تحسین کلامی باشه.

من به شعر ساختگی داشتم هروقت میرفت میخوندم

بزار تو سرویس هم آزاد باشه محدودش نکن قبلش خوب بشورش تا نگران کثیفی نباشی

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
عزیزمم از جیش میترسه.منم دخترم مدام عفونت ادراری میگیره الان یک سالو چهارماهشه یک ماه پیش خونه خودمو ...

اره دختر منم از جیش می تر سه دیگه پوشک کردم یه مدت دیگه دوباره امتحان کنم

من دخترم رو 19 ماهگی گرفتم .از 14 ماهگی تو پوشکش میکرد و به اشاره بهم میگفت اما نگرفتم تا هردو رو یا ...

ممنون که تجربه ت رو بهم گفتی😍😍

من نگرانی کثیفی خونه نیستم هروقت خودش رو خیس میکنه وحشتناک جیغ می زنه منم استرس می گیرم می ترسم

من دخترم ديه خودش پوشك درمياورد ميرفت تو دستشويي جيش ميكرد خوشش مي اومد از اينكار ديه هم نذاشت پوشكش ...

چه عالی 

زوداز پوشک گرفتن هنر نیست به موقع گرفتن هنره 

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
ممنون که تجربه ت رو بهم گفتی😍😍 من نگرانی کثیفی خونه نیستم هروقت خودش رو خیس میکنه وحشتناک جیغ می ...

خواهش میکنم

پس زمانش نیست

وقتش بشه خودشم همکاری میکنه. کلا خودت متوجه میشی که زمانشه.

این مرحله مهم از زندگیشه پس کمک کنید بدون استرس و تنش پشت سر بگذارش.

دخترم بااینکه زود علائمش رو نشوم داد بازم چندماه با تاخیر شروع کردم که مطمین بشم و یه وقتی تحت فشار نباشه

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...