2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون رو بدون دردسر از پوشک گرفتن بیا بین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 59 پست

دخترم الان ۱سال و ۵ ماهشه .۱سال و ۳ ماهگی یاد گرفت جیش کنه.هروقت میخوام پوشکشو عوض کنم میبرم جیش کنه.هروقت پی پی میکنه پوشکشو نشونش میدم و میگم پی پی کردی که بدونه چیه.سعی میکنم ۲_۳ماهه دیگه کم کم از پوشک بگیرمش

هنوز حرف نمی زنه فقط چندتا کلمه میگه ولی درکش خوبه نمی دونم چرا شلوارش رو خیس می کنه وحشت می کنه

عزیزم هنوز اماده نیس

کم کم با قصه و بازی امادش کن

دخترمنم همینه 

اونجا میخاد اب بازی کنه ولی جیشش رو تو اتاق میکنه😑😑😑😑

هنوز موفق نشدم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافیان همش استرس میدن به ادم😭😭😭😭

اصلا توجه نکن به کسی،به منم همه میگن بگیر،ما بچمون 18ماهه بود گرفتیمو اینا،ولی من اصلا نه اعصاب خودمو نه بچمو به خاطر پوشک خورد نمیکنم،دو سالو نیمش که شد شروع میکنم،الان 20ماهشه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

سلام از پوشک گرفتن چند تا نشونه داره اول باید بچه این علامتا رو داشته باشه . خوب حرف بزنه که بشه باهاش ارتباط برقرار کنه . شبا خشک بمونه . وقتی داره کارشو میکنه تو پوشک یا بلافاصله بعد از انجامش خبر بده که کارشو کرده . من دختر اولم رو دوسالگی گرفتم خیلی سختم شد دومی رو دوسال و نیم گرفتم خیلی اسون تر بود . بعد برای شروع پوشک پاش بود اول صبح میبردم دستشویی میگفتم این جیشه و اینجا خونشه باید بشوریم بره پیش دوستاش بعد دوباره پوشک رو پاش بود ساعت میگرفتم میبردم اگر پوشک خشک بود تشویقش میکردم اگر کارشو تو پوشک کرده بود تاسف میخوردم که این نرفته پیش دوستاش .اگر توی دستشویی میکرد برچسب میدادم بچسبونه به دیوار دستشویی  با همین روش ده روز دو هفته میرفتم جلو وقتی حس کردم دیگه بلده و بیشتریا رو دیگه میگفت شورت اموزشی پاش کردم که دیگه بزرگ شدی پوشک مال نی نی هاست شورت بپوش بعد از یک هفته هم شورت عادی و تمام . با این روش هیچ جا نجس نشد . کلا اگر کار به جیغ و داد اعصاب خوردی میرسه هنوز اماده نیست من دختر اولم دوسالگی خواستم بگیرم همین جور بود حدود دو سال و نیم بیشترین امادگی رو دارن ‌ اگر با این شرایط حتی موفق بشید از پوشک بگیریدش احتمال این که دوباره کنترلش رو از دست بده زیاده . فعلا ولش کنید یکی دو هفته مدام قصه تعریف کنید نقاشی های ساده بکشید درباره دستشویی رفتن بعد دوباره شروع کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دخترم الان ۱سال و ۵ ماهشه .۱سال و ۳ ماهگی یاد گرفت جیش کنه.هروقت میخوام پوشکشو عوض کنم میبرم جیش کنه ...

تقریبا از 6ماهه پیش هروقت می خواستم پوشکش عوض کنم می بردم دستشویی هر چقدر اونجا می موندیم جیش نمی کرد که نمی کرد😕😕

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

من پسرمو طبق تجربه خواهرم از یک سالگی بردم دستشویی( البته بهش نمیگفتم که باید دستشویی کنی) مثلا به قصد اب بازی میرفت ولی شلوارشو درمیاوردم، یک سال و ۲،۳ ماهگی هم متوجه شد و میگفت ببرم دستشویی( میدوید میرفت طرف دستشویی) البته بعضی وقتا از دستش در میرفت، بخاطر اون ترجیح دادم از پوشک نگیرمش تا ۲۰ ماهگی قصد کردم از پوشک بگیرمش کامل از پوشک گرفتمش، ۲ روز پوشکش نکردم، بعد دو روز دیگه هیچ وقت خودشو خیس نکرده تا الان شکر خدا( الان ۲۳ ماهشه) 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

عزیزم هنوز اماده نیس کم کم با قصه و بازی امادش کن دخترمنم همینه  اونجا میخاد اب بازی کنه ولی ...

چند وقتشه

شلوارش رو خیس می کنه گریه می کنه یا بی تفاوته

چند وقتشه شلوارش رو خیس می کنه گریه می کنه یا بی تفاوته

دخترمن هنوز کوچیکه چون ب پوشک حساسیت داره پوشکش نمیکنم 

15 ماهشه

نه عادیه براش وقتی ک جیش میکنه بعدش

گاهی میاد میگه پی پی 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
سلام از پوشک گرفتن چند تا نشونه داره اول باید بچه این علامتا رو داشته باشه . خوب حرف بزنه که بشه باه ...

ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی

من پسرمو طبق تجربه خواهرم از یک سالگی بردم دستشویی( البته بهش نمیگفتم که باید دستشویی کنی) مثلا به ق ...

خوش به حالت راحت شدی

دخترمن هنوز کوچیکه چون ب پوشک حساسیت داره پوشکش نمیکنم  15 ماهشه نه عادیه براش وقتی ک جیش میک ...

پس حسابی خونه رو آبیاری می کنه😆😆😆

دختر من از صبح 5بار جیش کرده یه بار تو تراس چهار بارم تو خونه 😂😂

تقریبا از 6ماهه پیش هروقت می خواستم پوشکش عوض کنم می بردم دستشویی هر چقدر اونجا می موندیم جیش نمی کر ...

دختر منم همینجوری بود.میومد بیرون جیش میکرد بهش میگفتم جیش کردی و نشونش میدادم کم کم یاد گرفت.کار سختیه.از شیر گرفتن سختتره.بنظرم باید همینجور کم کم یادش بدی. یه فرایند ۱ ساله

دختر منم همینجوری بود.میومد بیرون جیش میکرد بهش میگفتم جیش کردی و نشونش میدادم کم کم یاد گرفت.کار سخ ...

شما چندسالگی کامل از پوشک گرفتیش