2777
2789
عنوان

شوهر لجباز و روانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 10852 بازدید | 68 پست
چرا خدا دلش برای امثال من و تو نمیسوزه؟؟؟ چرا یه عده هم بابای خوب و مهربون دارن هم شوهر خوب، اما ماه ...

من بابام اینقدر تحقیرم میکرد همیشه مسخره قیافم میکرد میگفت دستات درازه دماغت گندس .به مامانم میگفت حواست بهش باشه یهو نره خراب بشه.عوضی خدا نیامرزتش

منم تو خانواده ی خیلی بدی هستم و بدجو مریض و افسرده شدم ولی به نظرم اگه مورد مناسب که واقعا خوب باشه ...

بیا با هم دوست باشیم 😔😔 تازه من تک دخترم و از بچگیم بابای خیر ندیدم اذیتم کرده. امیدوارم به بدترین شکل ممکن بمیره و جون بکنه

خواستگار خوب برام نمیاد. به سرم زده برم پیش دعانویس. به خدا خواستگارام اینقدر قیافه هاشون زشته، شغلای بیخودی، خانواده های بی فرهنگ، بی پول....... نکنه کسی طلسمم کرده؟؟ 

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا با هم دوست باشیم 😔😔 تازه من تک دخترم و از بچگیم بابای خیر ندیدم اذیتم کرده. امیدوارم به بدترین ...

نه عزیز طلسم و اینا چیه این زندگی سرنوشت خودته، همش بستگی به انتخاب ها و رفتار های خودت داره
منم خیلی اذیت میشم و تک فرزندم پدر و مادرم از بچگی با من بد بودن یه ذره هم بهم محبت نکردن از نتیجه یه ادم ضعیف و وابسته با اعتماد به نفس کم شدم.
آرزوم اینه مستقل بشم خودم بتونم از پس خودم بر میام ولی از نظر روانی اصلا آمادگی و قدرتشو ندارم.
کاش قوی تر بودم   

بیا با هم دوست باشیم 😔😔 تازه من تک دخترم و از بچگیم بابای خیر ندیدم اذیتم کرده. امیدوارم به بدترین ...

بختت یه روزی از راه میرسه عزیزم.فقط چشم و گوشت وا کن.من اینقدر بودن واقعا عاشقم بودن اما اونموقع ۱۸ سالم بود.یه پسره عاشقم شد ۲۴ سالش بود ماه بود ماه.با بچه بازی هام و پشت سر من بد گفتنای همسایمون بهش ازم سرد شد.الان پیجشو اینستا دیدم دکترا گرفته وای ماه بود چقدر دوسم داشت تنها عشق زندگیم بود اما شوهر گو من...عوضی لجن

شوهر من از مال تو خیلی بدتره... یه خاله زنک تمام معناست هر چه از خاله زنک بودنش بگم کم گفتم تو همه چیز دخالت میکنه... از جارو خونه تا لباس شستن تو همه چیز 

هر چه هم بهش میگم گوشش بدهکار نیست.. حرف چرت میزنه من فقط سکوت میکنم... معذرت خواهی کردنت کاملا اشتباه بوده دلش خاست بره وسایل بخره تو هم غذا درست کنی نخرید هم نمیخاد درست کنی بیخیالش باش

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
اون غذا داره.سوپ و کته و فرنی میخوره نه غذای سفره

من اصلا دلم نمیاد غذا نذارم ناراحتیمو با یه چیز دیگه نشون میدم مادرم همیشه میگه غذا و خواب رو وارد دعوا نباید کرد چون ممکنه دعوا شدید بشه 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

شوهرمن توکار خیلی خوبه دست ودلبازه ازادی دارم همه جوره جلو جمع خیلی حفظ ظاهر میکنه چشم پاک ونجیبه 

اما 

فقط برای من بددهنه واینکه همش نیخواد کارا رو بندازه روشونه من مثل خرید و بیمه و کارای هداری و بانکی 

واقعا نمیدونم چکار کنم ،خسته شدم از دستش

نه عزیز طلسم و اینا چیه این زندگی سرنوشت خودته، همش بستگی به انتخاب ها و رفتار های خودت داره منم خیل ...

چقدر من و تو شبیهیم....... اونوقت میگن نیکی به پدر و مادر !!!!!!!!! یکی نیست بهشون بگه نفهما، گفتن پدر و مادر، نه کسایی که مثل هفت پشت غریبه و بیگانه باهات رفتار میکنن. باور کن بدجنسترین دوستا و همکارای من مثل بابای کثافتم در حقم ظلم نکردن

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
شوهرمن توکار خیلی خوبه دست ودلبازه ازادی دارم همه جوره جلو جمع خیلی حفظ ظاهر میکنه چشم پاک ونجیبه&nb ...

منم گول دست و دلبازی خوردم... نمیدونستم ایقد بددهن و عوضی و خاله زنکه..منم تمام کارای خونه رو دوش خودمه... خدا بمیرم راحت شم... خدا شاهده هر روزم آرزوی مرگ میکنم

برا بچه دار شدن من هم یه دونه صلوات بفرستین🙏باردار نیستم تیکر رو به امید باردار شدن گذاشتم     خداااایا ناامیدم نکن 
بختت یه روزی از راه میرسه عزیزم.فقط چشم و گوشت وا کن.من اینقدر بودن واقعا عاشقم بودن اما اونموقع ۱۸ ...

غصه نخور گلم، ماهایی که بابای بد داشتیم، تو ازدواجامون 99 درصد اشتباه میکنیم و بدبختیمون ادامه داره. دختری که از پدر محبت نبینه، توی ارتباط با جنس مخالفش شکست میخوره. باید سرنوشتمونو بپذیریم و کنار بیایم باهاش

چقدر من و تو شبیهیم....... اونوقت میگن نیکی به پدر و مادر !!!!!!!!! یکی نیست بهشون بگه نفهما، گفتن پ ...

آدم وقتی به دنیا میاد باید حداقل باید تا آخر عمرش دو نفر براش باشن که همیشه بتونه بهشون اعتماد کنه
وقتی اون دو نفرم نیستن، واقعا دردناکه.
اینکه یه بچه به دنیا بیاری و تمام تلاشت و بهترین سعیتو واسه بزرگ کردنش نذاری هیچ تازه هنمش اذیتش کنی واقعا ظلمه، این ظلم رو حتی بدترین دمشن ادم هم نمیتونه با آدم بکنه.
ادم یه پدر و مادر بیشتر نداره وقتی اونا بدی میکنند هیچ بدی باهاش تو جهان قابل مقایسه نیست، آدمو واقعا نابود میکنه.
به خودش میاد میبینه چقدر تنهاست   

منم گول دست و دلبازی خوردم... نمیدونستم ایقد بددهن و عوضی و خاله زنکه..منم تمام کارای خونه رو دوش خو ...

مثلا میخواد بره گاراژ ساعت۳ بعدازظهر اتیش میباره ازبس گرمه میگه منو ببر هرچی میگم با اسنپ برو به خرجش نمیره سرو صدا میکنه منم کوتاه میام اینهمه راه میبرمش وتنهایی برمیگردم حالا دیسب یه جا باید میرفتم اولش گفت خودم میبرمت رفت حمام و انقدر فس فس کرد که دیر شد حالا میگه خودت برو داشتم منفجر میشدم 

میشینه تو ماشین منو پیاده میکنه برم نون بگیرم یا برم  کارت به کارت کنم اما یه قدم برای من برنمیداره همش میگه خودت برو خودت بکن ماشین زیر پاته ،پول توجیبته 

نمیدونم باید چکار کنم،سرو صدا میکنه ،منم بشدت از دعوا فراری ام